Keith Jardine

Geboortedatum:
10/31/1975
Geboorteplaats:
Butte, Montana, USA:

Filmografie

The Kid (2019)
als Pete
Bird Box (2018)
als Yelling Marauder
An American in Texas (2017)
als Max Davis
Only the Brave (2017)
als Bouncer #2
Shot Caller (2017)
als Ripper
Once Upon a Time in Venice (2017)
als Henchman
Bethany (2017)
als Harrison
Logan (2017)
als Reaver
War on Everyone (2016)
als Barry Webb
Maze Runner: The Scorch Trials (2015)
als Scavenger Guard (Jim) (uncredited)
Inherent Vice (2014)
als Puck Beaverton
John Wick (2014)
als Kuzma
Strikeforce: Rockhold vs Kennedy (2012)
als Himself
Strikeforce: Rockhold vs. Jardine (2012)
als Himself
Tactical Force (2011)
als Tagliaferro
Strikeforce: Diaz vs. Daley (2011)
als himself
Recoil (2011)
als Crab
Shark Fights 13: Jardine vs Prangley (2010)
als Himself
Unrivaled (2010)
als Stone
UFC 110: Nogueira vs. Velasquez (2010)
als Himself
Death Warrior (2009)
als Andre
Gamer (2009)
als Mean Slayer
UFC 102: Couture vs. Nogueira (2009)
als Himself
Crank: High Voltage (2009)
als Inglewood Pedestrian
UFC Best of 2008 (2009)
als Himself
UFC 96: Jackson Vs. Jardine (2009)
als Keith Jardine
UFC: Ultimate Comebacks (2008)
als himself
UFC 89: Bisping vs. Leben (2008)
als himself
UFC 84: Ill Will (2008)
als Himself
UFC 76: Knockout (2007)
als Himself
UFC 71: Liddell vs. Jackson (2007)
als Himself
UFC 66: Liddell vs. Ortiz (2006)
als himself
UFC Fight Night 4: Bonnar vs Jardine (2006)
als Himself

Productie

Jurassic World
Stunts


ikwilfilmskijken © 2019