Allen Leech

Geboortedatum:
05/18/1981
Geboorteplaats:
Killiney, County Dublin, Ireland:

Filmografie

Downton Abbey (2019)
als Tom Branson
Doing Money (2018)
als Dougie
Bohemian Rhapsody (2018)
als Paul Prenter
The Hunter's Prayer (2017)
als Richard Addison
Lennon or McCartney (2014)
als Himself (archive footage)
The Imitation Game (2014)
als John Cairncross
Grand Piano (2013)
als Wayne
In Fear (2013)
als Max
The Sweeney (2012)
als DC Simon Ellis
Rewind (2010)
als Karl
From Time to Time (2009)
als Fred Boggis
Factory Farmed (2008)
Attila the Hun (2008)
als Edeco
Man About Dog (2004)
als Mo Chara
Cowboys & Angels (2004)
als Vincent


ikwilfilmskijken © 2019