Kailin See

Geboortedatum:
12/05/1980
Geboorteplaats:
Edmonton, Alberta, Canada:

Filmografie

The Seamstress (2009)
als Allie Platt
Snowglobe (2007)
als Marie
The Haunting of Sorority Row (2007)
als Jane
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007)
als Sarah Hite
Decoys 2: Alien Seduction (2007)
als Stephanie Baxter
Nora Roberts' Carolina Moon (2007)
als Sherry Bellows
Comeback Season (2006)
als Serious Young Woman
Brokeback Mountain (2005)
als Hippy Girl (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2019