Brigitte Nielsen

Geboortedatum:
07/15/1963
Geboorteplaats:
Rødovre, Denmark:

Filmografie

Creed II (2018)
als Ludmilla Drago
Grindhouse Nightmares (2018)
Mercenaries (2014)
als Ulrika
Eldorado (2012)
als Angel
Ronal Barbaren (2011)
als Amazon Queen (voice)
Big Money Rustlas (2010)
als Lady
Family Guy Presents: Something, Something, Something, Dark Side (2010)
als Ludmilla Vobet Drago (archive footage)
Comedy Central Roast of Flavor Flav (2007)
als Herself
Korn: Deuce (2002)
als Lab doctor
Korn: Deuce (2002)
als Labdoctor
Doomsdayer (2001)
als Elizabeth Gast
Hostile Environment (1999)
als Minna
She's Too Tall (1998)
als Veronica Lamar
Snowboard Academy (1997)
als Mimi
Fantaghirò 5 (1996)
als Strega nera
Galaxis (1995)
als Ladera
Codename: Silencer (1995)
als Sybil
Compelling Evidence (1995)
als Michelle Stone
Fantaghirò 4 (1994)
als Strega Nera
Fantaghirò 3 (1993)
als Strega Nera
Chained Heat 2 (1993)
als Magda Kassar
Fantaghirò 2 (1992)
als Strega Nera
Mission of Justice (1992)
als Dr. Rachel K. Larkin
The Double O Kid (1992)
als Rhonda
976-Evil II (1992)
als Agnes
Murder on the Moon (1989)
als Maggie Bartok
Bye Bye Baby (1988)
als Lisa
Domino (1988)
als Domino
Beverly Hills Cop II (1987)
als Karla Fry
Cobra (1986)
als Ingrid
Rocky IV (1985)
als Ludmilla Vobet Drago
Red Sonja (1985)
als Red Sonja


ikwilfilmskijken © 2019