Mahershala Ali

Geboortedatum:
02/16/1974
Geboorteplaats:
Oakland, California, USA:

Filmografie

The Green Book: Guide to Freedom (2019)
als Don Shirley
Alita: Battle Angel (2019)
als Vector
Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
als Aaron Davis / Prowler (voice)
Green Book (2018)
als Don Shirley
Roxanne, Roxanne (2017)
als Cross
Hidden Figures (2016)
als Colonel Jim Johnson
Moonlight (2016)
als Juan
The Realest Real (2016)
als The Minister
Kicks (2016)
als Marlon
Free State of Jones (2016)
als Moses Washington
Gubagude Ko (2016)
als Ochoro
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)
als Boggs
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)
als Boggs
Supremacy (2014)
als Deputy Rivers
Go for Sisters (2013)
als Dez
The Place Beyond the Pines (2013)
als Kofi Kancam
Predators (2010)
als Mombasa
All Signs of Death (2010)
als Gabe
All Signs of Death (2010)
als Mercer
The Wronged Man (2010)
als Calvin Willis
Crossing Over (2009)
als Detective Strickland
The Curious Case of Benjamin Button (2008)
als Tizzy Weathers
Umi's Heart (2008)
als Ezra
The Personal History of Rachel DuPree
als Isaac Dupree
Blade
als Blade
Blade
als Blade
Blade
als Eric Brooks / Blade
Sovereign


ikwilfilmskijken © 2019