Rebecca Ferguson

Geboortedatum:
10/19/1983
Geboorteplaats:
Stockholm, Sweden:

Filmografie

Dune (2020)
als Lady Jessica
Doctor Sleep (2019)
als Rose the Hat
Men in Black: International (2019)
The Kid Who Would Be King (2019)
als Morgana
Little Match Girl (2018)
als Mother
Mission: Impossible - Fallout (2018)
als Ilsa Faust
The Greatest Showman (2017)
als Jenny Lind
The Snowman (2017)
als Katrine Bratt
Life (2017)
als Miranda North
The Girl on the Train (2016)
als Anna Watson
Florence Foster Jenkins (2016)
als Kathleen Weatherley
Despite the Falling Snow (2016)
als Katya Grinkova / Lauren Grinkova
Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
als Ilsa Faust
Hercules (2014)
als Ergenia
Vi (2013)
als Linda
En enkel till Antibes (2011)
als Maria
Irresistible (2011)
als Woman
Lennart (2010)
als Hemtjänstpersonal
Arkiv (2010)
Flyga Inte Dala (2009)
Strandvaskaren (2004)
als Amanda
Reminiscence
als Mae


ikwilfilmskijken © 2019