Hiroshi Kamiya

Geboortedatum:
01/28/1975
Geboorteplaats:
日本千叶县松户市:

Filmografie

ルパンレンジャーVSパトレンジャーVSキュウレンジャー (2019)
als Shou Ronpo / Ryu Commander (Voice)
えいがのおそ松さん (2019)
als Choromatsu Matsuno (voice)
劇場版「Fate/stay night [Heaven's Feel] ⅠⅠ. lost butterfly」 (2019)
als Shinji Matou
斉木楠雄のΨ難 完結編 (2018)
als Kusuo Saiki (voice)
続・終物語 (2018)
als Koyomi Araragi (voice)
劇場版 夏目友人帳 ~うつせみに結ぶ~ (2018)
als Takashi Natsume (voice)
宇宙戦隊キュウレンジャーVSスペース・スクワッド (2018)
als Shou Ronpo / Ryu Commander (Voice)
超英雄祭 Kamen Rider × Super Sentai Live & Show 2018 (2018)
als Himself / Shou Ronpou · Ryuu Commander (voice)
劇場版 ウルトラマンジード つなぐぜ! 願い!! (2018)
als Jean-bot (voice)
宇宙戦隊キュウレンジャー Episode of スティンガー (2017)
als Shou Ronpo / Ryu Commander (voice)
劇場版「Fate/stay night [Heaven's Feel] Ⅰ. presage flower」 (2017)
als Shinji Matou
青の祓魔師 スパイ・ゲーム (2017)
als Mephisto Pheles (voice)
宇宙戦隊キュウレンジャー THE MOVIE ゲース・インダベーの逆襲 (2017)
als Shou Ronpo · Ryu Commander (voice)
宇宙刑事ギャバン VS 特捜戦隊デカレンジャー (2017)
als Narrator (voice)
ガールズ・イン・トラブル スペース・スクワッド エピソードゼロ (2017)
als Narrator (voice)
夜は短し歩けよ乙女 (2017)
als School Festival Executive Head (voice)
宇宙戦艦ヤマト2202 愛の戦士たち (2017)
als Klaus Keyman
傷物語〈Ⅲ冷血篇〉 (2017)
als Koyomi Araragi (voice)
好きになるその瞬間を。~告白実行委員会~ (2016)
als Yuu Setoguchi
劇場版「黒子のバスケ」ウインターカップ総集編~扉の向こう~ (2016)
als Seijuro Akashi (voice)
傷物語〈Ⅱ熱血篇〉 (2016)
als Koyomi Araragi (voice)
ずっと前から好きでした。~告白実行委員会~ (2016)
als Yuu Setoguchi
監獄学園[プリズンスクール] マッドワックス (2016)
als Fujino Kiyoshi
同級生 (2016)
als Hikaru Kusakabe (Voice)
傷物語〈Ⅰ鉄血篇〉 (2016)
als Koyomi Araragi (voice)
ワンピース エピソード オブ サボ~3兄弟の絆 奇跡の再会と受け継がれる意志~ (2015)
als Trafalgar Law
劇場版 サイコパス (2015)
als Nicholas Wong (voice)
劇場版「進撃の巨人」前編~紅蓮の弓矢~ (2014)
als Levi (voice)
楽園追放 (2014)
als Frontier Setter (Voice)
Natsume Yuujinchou: Itsuka Yuki no Hi ni (2014)
als Natsume, Takashi
マクロスFB7 銀河流魂 オレノウタヲキケ! (2012)
als Mikhail Blanc
伏 鉄砲娘の捕物帳 (2012)
als Makuwari
神☆ヴォイス~THE VOICE MAKES A MIRACLE~ (2011)
青の祓魔師(エクソシスト) クロの家出 (2011)
als Mephisto Pheles (voice)
トワノクオン 第六章 永久の久遠 (2011)
als Quon Mitsuchi
トワノクオン 第一章 泡沫の花弁 (2011)
als Quon Mitsuchi
Xi AVANT - クロッシィ・アバン (2011)
als 篁カオル
劇場版 マクロスF 恋離飛翼 ~サヨナラノツバサ~ (2011)
als Mikhail Blanc
劇場版 ブレイク ブレイド 第四章「惨禍ノ地」 (2010)
als Zess
劇場版 ブレイク ブレイド 第三章「凶刃ノ痕」 (2010)
als Zess
劇場版 機動戦士ガンダム00 -A wakening of the Trailblazer- (2010)
als Tieria Erde
劇場版 ブレイク ブレイド 第二章「訣別ノ路」 (2010)
als Zess
劇場版 ブレイク ブレイド 第一章「覚醒ノ刻」 (2010)
als Zess
機動戦士ガンダム00 スペシャルエディションIII リターン・ザ・ワールド (2010)
als Tieria Erde
機動戦士ガンダム00 スペシャルエディションII エンド・オブ・ワールド (2009)
als Tieria Erde
劇場版 マクロスF 虚空歌姫 ~イツワリノウタヒメ~ (2009)
als Mikhail Blanc
機動戦士ガンダム00 スペシャルエディション (2009)
als Tieria Erde
ぱにぽにだっしゅ!OVA 「断じて行えば鬼神もこれを避く」 (2009)
als Nekogami-sama
BLEACH Fade to Black 君の名を呼ぶ (2008)
als Shizuku
劇場版 さらば仮面ライダー電王 ファイナル・カウントダウン (2008)
als Ghost Imagin (voice)


ikwilfilmskijken © 2019