Graham McTavish

Geboortedatum:
01/04/1961
Geboorteplaats:
Glasgow, Scotland:

Filmografie

Aquaman (2018)
als King Atlan
The Stolen (2017)
als Bully
The Finest Hours (2016)
als Frank Fauteux
Creed (2015)
als Tommy Holiday
The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)
als Dwalin
Plastic (2014)
als Steve Dawson
REALITi (2014)
als Mandrake
The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
als Dwalin
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
als Dwalin
The Wicker Tree (2011)
als Sir Lachlan Morrison
Colombiana (2011)
als Head Marshall Warren
Dead Space: Aftermath (2010)
als Captain Campbell (voice)
Secretariat (2010)
als Earl Jansen
Dante's Inferno: An Animated Epic (2010)
als Dante
Pandemic (2009)
als Captain Riley
Penance (2009)
als Geeves
Middle Men (2009)
als Ivan Sokoloff
Green Street Hooligans 2 (2009)
als Big Marc Turner
Hulk vs. Thor (2009)
als Loki (voice)
Hulk Vs. (2009)
als Loki
Rambo (2008)
als Lewis
Good Girl, Bad Girl (2006)
als Gromek
The Roots of Monty Python (2005)
als Himself - Host
King Arthur (2004)
als Roman Officer
D-Day 6.6.1944 (2004)
als Group Capt. James Stagg
Genius: Charles Darwin (2003)
als Narrator
The Stretch (2000)
als Andy McKinley
Macbeth (1997)
als Banquo
The Wind in the Willows (1996)
als Drunken Weasel
For Queen & Country (1988)


ikwilfilmskijken © 2019