Charlie Day

Geboortedatum:
02/09/1976
Geboorteplaats:
New York City, New York, USA:

Filmografie

The Lego Movie 2: The Second Part (2019)
als Benny the Spaceman (voice)
Hotel Artemis (2018)
als Acapulco
Pacific Rim: Uprising (2018)
als Dr. Newton Geiszler
I Love You, Daddy (2017)
als Ralph Kinder
Fist Fight (2017)
als Andy Campbell
The Hollars (2016)
als Jason
The Lego Movie 4D: A New Adventure (2016)
als Benny (voice)
Vacation (2015)
als Chad
Horrible Bosses 2 (2014)
als Dale Arbus
Party Central (2014)
als Art (voice)
The Lego Movie (2014)
als Benny (voice)
Pacific Rim (2013)
als Dr. Newton Geiszler
Monsters University (2013)
als Art (voice)
Horrible Bosses (2011)
als Dale Arbus
Going the Distance (2010)
als Dan Grant
The Nightman Cometh: Live (2009)
als Charlie Kelly
A Quiet Little Marriage (2008)
als Adam
Danny DeVito & the Contract (2007)
als Himself
Love Thy Neighbor (2006)
als Video Clerk
Bad Company (2002)
als Stoner (Uncredited)
Campfire Stories (2001)
als Joe
Late Summer (2001)
als Trevor
Mary and Rhoda (2000)
als Mailroom Kid
El Tonto
als The Fool

Productie

Fist Fight
Executive Producer
El Tonto
Director
El Tonto
Writer


ikwilfilmskijken © 2019