Linda Fiorentino

Geboortedatum:
03/09/1958
Geboorteplaats:
Philadelphia, Pennsylvania, USA:

Filmografie

Once More With Feeling (2009)
als Lydia
Liberty Stands Still (2002)
als Liberty Wallace
Where the Money Is (2000)
als Carol
What Planet Are You From? (2000)
als Helen Gordon
Ordinary Decent Criminal (2000)
als Christine Lynch
Dogma (1999)
als Bethany Sloane
Body Count (1998)
als Natalie
Kicked in the Head (1997)
als Megan
Men in Black (1997)
als Dr. Laurel Weaver / Agent L
Larger than Life (1996)
als Terry Bonura
Unforgettable (1996)
als Dr. Martha Briggs
Charlie's Ghost Story (1995)
als Marta
Jade (1995)
als Katrina Gavin
The Desperate Trail (1995)
als Sarah O'Rourke
Bodily Harm (1995)
als Rita Cates
The Last Seduction (1994)
als Bridget Gregory
Strangers (1993)
als Helen
Acting on Impulse (1993)
als Susan Gittes
Chain of Desire (1992)
Beyond The Law (1992)
als Renee Jason
Shout (1991)
als Molly
Queens Logic (1991)
als Carla
The Neon Empire (1989)
als Lucy
Wildfire (1988)
als Kay
The Moderns (1988)
als Rachel Hart Stone
After Hours (1985)
als Kiki Bridges
Gotcha! (1985)
als Sasha Banicek
Vision Quest (1985)
als Carla


ikwilfilmskijken © 2019