Billy Blair

Geboorteplaats:
El Paso - Texas - USA:

Filmografie

3 from Hell (2019)
Dracula's War (2019)
als Luthor Talbot
Alita: Battle Angel (2019)
als Cronie
Cherokee Creek (2018)
als Vinny Blades
Dead Awake (2017)
als Mr. Pang
The Veil (2017)
als Azir
Apocalypse Road (2016)
als Damon
Great Plains (2016)
als Chet
Blood Sombrero (2016)
als Thief
Nocturna (2015)
als Mauricio Moldero
Sugar Ray Dogs: Mexi-Cola (2015)
Sin City: A Dame to Kill For (2014)
als Louie
Balls Out (2014)
als Rafa
Bigfoot Wars (2014)
als Slim Eddie
Devotion (2013)
als Darby
The Cain Complex (2013)
als Rick
Machete Kills (2013)
als Billy
The Last Stand (2013)
als Man in Orange Suit
Pot Zombies 2: More Pot, Less Plot (2012)
als Mike
Machete (2010)
als Von's Henchman
Jonah Hex (2010)
als Billy
Mongolian Death Worm (2010)
als Kowlan

Productie

Cherokee Creek
Original Concept


ikwilfilmskijken © 2019