Junichi Suwabe

Geboortedatum:
03/29/1972
Geboorteplaats:
Tokyo Prefecture, Japan:

Filmografie

劇場版「Fate/stay night [Heaven's Feel] ⅠⅠ. lost butterfly」 (2019)
als Archer
GODZILLA 決戦機動増殖都市 (2018)
als Mulu-Elu Galu-Gu
ニンジャバットマン (2018)
als Deathstroke / Slade Wilson (voice)
文豪ストレイドッグス DEAD APPLE (2018)
als Sakunosuke Oda
仮面ライダーエグゼイド トリロジー アナザーエンディングー 仮面ライダーブレイブ&スナイプ (2018)
als Lovelica Bugster (voice)
Thunderbolt Fantasy: 生死一劍 (2017)
als Shāng Bù Huàn (Shō Fu Kan) (voice)
GODZILLA 怪獣惑星 (2017)
als Mulu-Elu Galu-Gu (voice)
劇場版「Fate/stay night [Heaven's Feel] Ⅰ. presage flower」 (2017)
als Archer
劇場版 仮面ライダーエグゼイド: トゥルーエンディング (2017)
als Mighty Creator VRX Gashat (voice) / Gashacon Bugvisor II (voice) / Buggle Driver II (voice)
ノーゲーム・ノーライフ ゼロ (2017)
als Einithi
亜人ちゃんは語りたい 亜人ちゃんの夏休み (2017)
als Tetsuo Takahashi
僕のヒーローアカデミア トレーニング・オブ・ザ・デッド (2017)
als Shouta Aizawa (voice)
夜は短し歩けよ乙女 (2017)
als Nise-Jōgasaki (voice)
僕のヒーローアカデミア救え!救助訓練! (2017)
als Shouta Aizawa (voice)
劇場版 黒執事 Book of the Atlantic (2017)
als Undertaker
高校星歌劇[スタミュ]OVA (2016)
als Itsuki Ootori
紅殻のパンドラ GHOST URN (2015)
als Ian Kurtz
みつあみの神様 (2015)
als Talking Things
新劇場版 頭文字D Legend2 -闘走- (2015)
als Takeshi Nakazato
黒執事 Book of Murder (2014)
als Undertaker
私がモテないのはどう考えてもお前らが悪い! 未放送第13話 (2014)
als Aomatsu
新劇場版 頭文字D Legend1 -覚醒- (2014)
als Takeshi Nakazato
Appleseed Alpha (2014)
als Briareos Hecatonchires (voice)
Natsume Yuujinchou: Itsuka Yuki no Hi ni (2014)
als Tanuma Kaname
劇場版 FAIRY TAIL 鳳凰の巫女 (2012)
als Freed Justine
学園黙示録 HIGHSCHOOL OF THE DEAD ドリフターズ・オブ・ザ・デッド (2011)
als Takashi Komuro
劇場版 フェイト/ステイナイトアンリミテッドブレイドワークス (2010)
als Archer
キレパパ。 (2008)
als Nijou, Kakeru (voice)
劇場版 灼眼のシャナ (2007)
als Friagne
ラストオーダー -ファイナルファンタジーVII- (2005)
als Zeng
Final Fantasy VII: Advent Children (2005)
als Tseng
The Prince of Tennis: A Gift from Atobe (2005)
als Keigo Atobe (voice)
Yuri!!! on Ice the Movie: Ice Adolescence
als Victor Nikiforov


ikwilfilmskijken © 2019