Rosa Salazar

Geboortedatum:
07/16/1985
Geboorteplaats:
British Columbia, Canada:

Filmografie

Alita: Battle Angel (2019)
als Alita
Bird Box (2018)
als Lucy
The Kindergarten Teacher (2018)
als Becca
Maze Runner: The Death Cure (2018)
als Brenda
CHiPS (2017)
als Ava
Good Crazy (2016)
als Rosa
Night Owls (2015)
als Madeline
Submerged (2015)
als Amanda
Maze Runner: The Scorch Trials (2015)
als Brenda
Insurgent (2015)
als Lynn
Wrestling Isn't Wrestling (2015)
als Girl Watching GoT
Search Party (2014)
als Pocahontas
Jerked (2014)
Jamesy Boy (2014)
als Crystal
Epic (2013)
als Roller Derby Girl (voice)

Productie

Good Crazy
Director
Good Crazy
Writer


ikwilfilmskijken © 2019