Jorge A. Jimenez

Filmografie

Alita: Battle Angel (2019)
als Hunter Warrior 2
Nadie SabrĂ¡ Nunca (2018)
als Rigoberto
Mercury Plains (2016)
als Camarillo
Pocha: Manifest Destiny (2015)
als Arturo
Norte estrecho (2015)
Hunted by Night (2010)
als Flaco
Hermoso Silencio (2010)
als Cruz
Desdemona: A Love Story (2009)
als Gil
2:22 (2008)
als Gael
The Lawless (2007)
als Older Brother

Productie

Hermoso Silencio
Director
Hermoso Silencio
Executive Producer
Hermoso Silencio
Story
Hermoso Silencio
Writer


ikwilfilmskijken © 2019