Mario Cabré

Geboortedatum:
01/06/1916
Geboorteplaats:
Barcelona, Barcelona, Catalonia, Spain:

Filmografie

Nocturno 29 (1969)
als Señor (as Mario Cabre)
No contéis con los dedos (1967)
Trampa mortal (1963)
als Sr. Valle
Los hampones (1961)
als Ricardo Ledesma
Noche de tormenta (1955)
Nuits andalouses (1954)
als Antonio Martín
Misión en Buenos Aires (1954)
als Víctor Mendoza, 'El Marquesito'
Tercio de quites (1952)
Una cubana en España (1951)
als Miguel Escudero
Pandora and the Flying Dutchman (1951)
als Juan Montalvo
Canción mortal (1948)
Oro y marfil (1947)
als Juan Cortés


ikwilfilmskijken © 2022