Ako

Geboortedatum:
04/12/1958
Geboorteplaats:
Shibuya, Tokyo, Japan:

Filmografie

I Origins (2014)
als Nurse
Twelve (2010)
als Mrs. Fong
姉妹の密戯 (2006)
als Housewife in apartment
悶絶ふたまた 流れ出る愛液 (2005)
als Yoshiko
痴漢電車 さわってビックリ! (2001)
als Yayoi Yoshimoto
Snow Falling on Cedars (1999)
als Fujiko Imada
出張 (1989)
待ち濡れた女 (1987)
als Woman in Bar(スナックの女)
親鸞 白い道 (1987)
Makeup (1987)
Sleepwalk (1986)
als Ecco, Ecco
不純な関係 (1984)
als Reiko Kojima
蜜月 (1984)
蔵の中 (1981)
als Tamae Mano
ええじゃないか (1981)
als Oyoshi
土佐の一本釣り (1980)
ハードスキャンダル 性の漂流者 (1980)
als Woman
桃尻娘 プロポーズ大作戦 (1980)
als Yuko Taguchi
濡れた週末 (1979)
als Tokiko Kazama
トラック野郎 熱風5000キロ (1979)
桃尻娘 ラブアタック (1979)
als Yuko Taguchi
赫い髪の女 (1979)
als Kazuko(和子)
青春 PART II (1979)
団鬼六 薔薇の肉体 (1978)
als Yuri(百合)
オリオンの殺意より 情事の方程式 (1978)
桃尻娘 ピンク・ヒップ・ガール (1978)
als Yuko Taguchi
星空のマリオネット (1978)
als Akemi


ikwilfilmskijken © 2022