Jayne Houdyshell

Geboortedatum:
09/25/1953
Geboorteplaats:
Topeka, Kansas, U.S.:

Filmografie

The Humans (2021)
als Deirdre
Elegies for Angels, Punks and Raging Queens (2020)
als Helen
Little Women (2019)
als Hannah
Downsizing (2017)
als Paul's Mother
Lucky Stiff (2014)
als Harry's Landlady
Morning Glory (2010)
als Stage Manager
The Bounty Hunter (2010)
als Landlady
Loving Leah (2009)
Garden State (2004)
als Mrs. Lubin
King of the Corner (2004)
als Louise
Maid in Manhattan (2002)
als Carmen
Changing Lanes (2002)
als Miss Tetley
Causeway
als Sharon


ikwilfilmskijken © 2022