J. B. Blanc

Geboortedatum:
02/13/1969
Geboorteplaats:
Paris, France:

Filmografie

Spies in Disguise (2019)
als Agency Employee #2 / Marcy's Agent #3 (voice)
Justice League Dark (2017)
als Abnegazar (voice)
The Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania! (2017)
als Usher Robot
War Dogs (2016)
als Bashkim
Lego Scooby-Doo!: Haunted Hollywood (2016)
als Atticus Fink / Director (voice)
Flowers in December (2015)
als Eddie
Bastards y Diablos (2015)
als Gabriel Roja (Voice)
アベンジャーズ コンフィデンシャル:ブラック・ウィドウ & パニッシャー (2014)
als Orion (voice)
Red Dawn (2012)
als Newscaster (voice) (uncredited)
AniMen: The Galactic Battle (2012)
als Captain Hered
Black Panther (2010)
als Batroc the Leaper
Baiohazâdo: Dijenerêshon (2008)
als Various (voice)
Garfield: A Tail of Two Kitties (2006)
als Hotel Porter
Tristan & Isolde (2006)
als Leon
The Count of Monte Cristo (2002)
als Luigi Vampa

Productie

Sugartown
Dialogue Coach
Henry John and the Little Bug
Stunt Coordinator
Henry John and the Little Bug
Dialogue Coach


ikwilfilmskijken © 2021