Ty Simpkins

Geboortedatum:
08/06/2001
Geboorteplaats:
New York, New York City, USA:

Filmografie

Summer Lightning (2019)
als Philip Olson
Avengers: Endgame (2019)
als Harley Keener
Insidious: The Last Key (2018)
als Dalton Lambert
The Nice Guys (2016)
als Bobby
Meadowland (2015)
als Adam
Jurassic World (2015)
als Gray Mitchell
Hangman (2015)
als Max
Insidious: Chapter 2 (2013)
als Dalton Lambert
Iron Man 3 (2013)
als Harley Keener
Extracted (2012)
als Young Anthony
Arcadia (2012)
als Nat
The Next Three Days (2010)
als Luke
Insidious (2010)
als Dalton Lambert
Revolutionary Road (2008)
als Michael Wheeler
Gardens of the Night (2008)
als Dylan Whitehead
Pride and Glory (2008)
als Matthew Egan
Little Children (2006)
als Aaron Adamson
War of the Worlds (2005)
als 3 Year Old Boy


ikwilfilmskijken © 2020