Sabrina Ouazani

Geboortedatum:
12/06/1988
Geboorteplaats:
Saint-Denis, Seine-Saint-Denis, France:
Biografie:
Sabrina Ouazani werd geboren op 6 december 1988 in Saint Denis, Frankrijk. Ze is actrice en regisseur, bekend van Le passé (2013), L'esquive (2003) en Inch'Allah (2012).

Filmografie

Une belle équipe (2020)
als Sandra
Prière d'enquêter (2019)
als Elli
Jusqu'ici tout va bien (2019)
als Leïla
Les Justes (2019)
Frères ennemis (2018)
als Mounia
Illettré (2018)
als Nora Daoud
Break (2018)
als Lucie
Demi-sœurs (2018)
als Salma
Taxi 5 (2018)
als Samia
L'Embarras du choix (2017)
als Sonia
Sahara (2017)
als Alexandra (voice)
Ouvert la nuit (2017)
als Faeza
Maman a tort (2016)
als Nadia Choukri
Toril (2016)
L'Outsider (2016)
als Sofia
Pattaya (2016)
als Lilia
The Blue Mauritius (2016)
als Celine
Antigang (2015)
als Nadia
Qu’Allah bénisse la France (2014)
als Nawel
El Wahrani (2014)
als Nawel
Le chant des sirènes (2014)
als Samia
De guerre lasse (2014)
als Katia
Under my skin (2014)
Le passé (2013)
als Naïma
Mohamed Dubois (2013)
als Sabrina
De l'autre côté du périph (2012)
als Yasmine
Inch'Allah (2012)
als Rand
Manipulations (2012)
als Philippine Maklouf
La source des femmes (2011)
als Rachida
Haram (2011)
als Leïla
Frères (2011)
La dette (2011)
Des hommes et des dieux (2010)
als Rabbia
Tout ce qui Brille (2010)
als Vendeuse confiserie cinéma
Je suis heureux que ma mère soit vivante (2009)
als The cashier of cinema
Adieu Gary (2009)
als Nejma
L'année de l'Algérie (2009)
als Miriam
Garçon manqué (2008)
als Nadia
En attendant demain (2008)
als Sabrina
Tangerine (2008)
als Amira
Paris (2008)
als Khadija
La Graine et le Mulet (2007)
als Olfa
Fauteuils d'orchestre (2006)
als Rachida
Trois petites filles (2004)
als Lilia
L'Esquive (2003)
als Frida
Tax6
als La soeur d'Eddy
Mica


ikwilfilmskijken © 2020