Féodor Atkine

Geboortedatum:
02/27/1948
Geboorteplaats:
Paris, France:

Filmografie

Meurtres en Lorraine (2019)
als Hervé Muller
Oscuro y Lucientes (2018)
als Himself - Narrator (voice)
Mutafukaz (2018)
als Mister K
Monsieur je-sais-tout (2018)
als Antonio
Le retour du héros (2018)
als General Mortier-Duplessis
Le portrait interdit (2017)
als Paul
Money (2017)
Les crimes silencieux (2017)
als Hugues Borski, le père de Tess
Grand froid (2017)
als Simon Bartolo
La legende du Vieux Prigent (2017)
als Awen
Fleur de tonnerre (2017)
als Monsieur Bidard de la Noé
Père Fils Thérapie ! (2016)
als Claude Bracci
Le Studio de la Terreur (2016)
als Himself - Narrator (voice)
Meurtres à Brocéliande (2016)
als Yvon Delorme
L'inconnu de Brocéliande (2016)
als Yvon Delorme
The Blue Mauritius (2016)
als Müller
Tout en haut du monde (2015)
als Oloukine
À ± 5 mètres de la surface des océans (2015)
als Narrator
Ce sentiment de l'été (2015)
als Vladimir
Road Games (2015)
als Delacroix
Antigang (2015)
als Tancrède
Lune (2015)
als Narrator
Mune, le gardien de la lune (2015)
als Leeyoon
La French (2014)
als Gaston Deferre
Ligne de mire (2014)
als Le belge
Bang Bang! (2014)
als Le père (voix)
Dans la cour (2014)
als Serge
Guillaume le Conquérant (2014)
als Himself - Narrator (voice)
Juliette (2013)
als Le père de Juliette
Les Beaux Jours (2013)
als Paul
Ernest et Célestine (2012)
als Juge Grizzly (voice)
Populaire (2012)
Aux yeux de tous (2012)
als Nikola
Toussaint Louverture (2012)
als Cafarelli
Voice Over (2011)
als Narrator
Les cathédrales dévoilées (2011)
als Narrator
Je n'ai rien oublié (2010)
als Scholler
Louis XV, le Soleil noir (2009)
als Jacques Cassini
Le mystère des jumeaux (2009)
als Narrator
Les secrets du Parthénon (2008)
als Narrator
Die Stille vor Bach (2007)
als Vendedor de pianos
Le Bénévole (2007)
als Michel, le Maire
Agathe contre Agathe (2007)
als Monnier
Monsieur Max (2007)
als Pablo Picasso
Monsieur Max (2007)
als Pablo Picasso jeune
Monsieur Max (2007)
als Sasha Guitry
Les amants du bagne (2005)
als le commandant
Alexander (2004)
als Roxane's Father
Hipnos (2004)
als Sánchez Blanch
Dans le rouge du couchant (2004)
als David
L'incruste (2004)
als Alexandre's Father
Ce jour-là (2003)
als Warff
Semana Santa (2002)
als Torillo
Carnages (2002)
als Paco
El embrujo de Shanghai (2002)
als Michel Levy
Code inconnu (2000)
als Man in Taxi (voice)
Exit (2000)
The Dancer (2000)
als Oscar
Vatel (2000)
als Alcalet
Du bleu jusqu'en Amérique (1999)
als Aimé
Un pur moment de rock'n roll (1999)
als Alex
Spy Games (1999)
als Romanov
Ronin (1998)
als Mikhi
Dormez, je le veux! (1998)
Docteur Chance (1998)
als Bruce Satarenko
Je ne veux pas être sage (1998)
Michael Kael contre la World News Company (1997)
Les Mille Merveilles de l'Univers (1997)
als Purpur
Sharpe's Revenge (1997)
als Ducos
Trois vies et une seule mort (1996)
als André
Sharpe's Siege (1996)
als Ducos
Au petit Marguery (1995)
als Le linguiste
Sharpe's Honour (1994)
als Ducos
H'Biba M'Sika (1994)
La Vida Láctea (1993)
als Bruno
Acción mutante (1993)
als Kaufmann
Ville à vendre (1992)
als Picoud
Trop près des dieux (1992)
als Sartorius
Tacones lejanos (1991)
als Manuel
L'home de neó (1991)
als David
La Note Bleue (1991)
als Eugène Delacroix
Vincent & Theo (1990)
als Dr. Peyron
Le bonheur des autres (1990)
als Fabrice
Henry & June (1990)
als Paco Miralles
Estación Central (1990)
als Alex
Continental (1989)
als Ventura
Le moine et la sorcière (1987)
als le comte de Villars
Rosette cherche une chambre (1987)
Nazi Hunter: The Beate Klarsfeld Story (1986)
als Luc Pleyel
Werther (1986)
Sarraounia (1986)
als Chanoine
Lola (1986)
als Mario
Leave All Fair (1985)
als Andre de Sarry
Picasso (1985)
als Narrator
Ave Maria (1984)
Pauline à la plage (1983)
als Henri
Enigma (1982)
Cinq et la peau (1982)
als Ivan
Le Beau Mariage (1982)
als Simon
Le choc (1982)
als Borévitch / Boro
La vraie histoire de Gérard Lechômeur (1982)
als Bookstore seller
Les uns et les autres (1981)
als Alexis
Un Assassin Qui Passe (1981)
als Fontaine
3 hommes à abattre (1980)
als Leblanc
Les sous-doués (1980)
als le père de MC2
La guerre des polices (1979)
als Mannékian, complice de Sarlat
Operación Ogro (1979)
als José María 'Joseba' Uriarte
Charles et Lucie (1979)
als le tueur fou
Bobby Deerfield (1977)
als Tommy
Love and Death (1975)
als Mikhail
The Day of the Jackal (1973)
als Young OAS Gunfighter
Les contes secrets ou les Rohmériens
als Himself


ikwilfilmskijken © 2020