Yaël Abecassis

Geboortedatum:
07/19/1967
Geboorteplaats:
Ashkelon, Israel:

Filmografie

Shikun (2024)
אגדת חורבן (2021)
als Queen Berniki (voice)
ריימונד אל בידאוויה (2020)
als Self
A Tramway in Jerusalem (2019)
Lifney Hazikaron (2017)
als Hava
Atlit (2015)
als Darel
Words with Gods (2014)
als (ep. "The Book of Amos")
Harcheck mi headro (2014)
als Shuli
Dancing Arabs (2014)
als Edna
Hunting Elephants (2013)
als Dorit
Lullaby to my Father (2012)
als Efratia
Shiva (2008)
als Lili
Comme ton père (2007)
Survivre avec les loups (2007)
als Gerusha
Sans moi (2007)
als actor
Papa (2005)
als Léa
Va, vis et deviens (2005)
als Yaël
Ballo a tre passi (2003)
als Francesca
חיים זה חיים (2003)
als איילה
מיס אנטבה (2003)
als Elise
עלילה (2003)
als Gabi
Bella ciao (2000)
als Nella
קדוש‎ (1999)
als Rivka
הירושה (1993)
als רחל / אנה
Sipurei Tel-Aviv (1992)


ikwilfilmskijken © 2024