Jeff Fahey

Geboortedatum:
11/29/1952
Geboorteplaats:
Olean, New York, USA:

Filmografie

Maneater (2022)
als Harlan
Dead Zone (2022)
als Master Chief
Assailant (2022)
als Henry
A Tale of Two Guns (2022)
als Bill
The Long Night (2022)
als Wayne
The Commando (2022)
als Sheriff Alexander
A Bird Flew In (2021)
als Peter
Love on the Rock (2021)
als Reverend Yearwood
Fast Vengeance (2021)
als Poppa Manny
Locked In (2021)
als Mel
Famous Adjacent (2020)
als Grayson Sr.
Wheels of Fortune (2020)
als Phineus Davis
Beckman (2020)
als Philip
Badland (2019)
als Huxley Wainwright
Intrigo: Samaria (2019)
als Jacob
Santa Fake (2019)
als Jim
Alita: Battle Angel (2019)
als McTeague
Hangover in Death Valley (2018)
American Dresser (2018)
als Calhoun
And the Winner Isn't (2017)
als Self
County Line (2017)
als Clint Thorne
Quadraturin (2017)
als Grey Man
Atomic Shark (2016)
als Skipper Rottger
The Hollow (2016)
als Darryl Everett
Saltwater (2016)
als Rottger
Wild Bill Hickok: Swift Justice (2016)
Too Late (2016)
als Roger
Urge (2016)
als Gerald
Dawn Patrol (2015)
als Trick
A Hitman in London (2015)
als Jacob Andries
Requiem (2015)
als Dr. Spencer
The Last Light (2014)
als Harold
Beneath (2013)
als George Marsh
Rewind (2013)
als Ellis
100 Degrees Below Zero (2013)
als Steve
Sushi Girl (2012)
als Morris
Guns, Girls and Gambling (2012)
als The Cowboy
Hatfields and Mccoys: Bad Blood (2012)
als Devil Anse Hatfield
Lake Effects (2012)
als Ray
Alien Tornado (2012)
als Judd Walker
Easy Rider: The Ride Back (2012)
als Wes Coast
Eldorado (2012)
als Doc Martin
The Sacred (2012)
als George
Marriage Retreat (2011)
als Craig Sullivan
Blacktino (2011)
als Cooter
The Psycho Legacy (2010)
als Himself
Terror Trap (2010)
als Sheriff
Machete (2010)
als Michael Booth
Matchmaker Mary (2008)
als Cameron Banks
Messages (2007)
als Dr Richard Murray
Planet Terror (2007)
als J.T. Hague
Grindhouse (2007)
als JT (segment "Planet Terror")
Only The Brave (2006)
als Lt. William Terry
The Eden Formula (2006)
als Dr. Harrison Parker
Scorpius Gigantus (2006)
als Major Nick Reynolds
The Hunt for Eagle One: Crash Point (2006)
als Colonel Halloran
Absolute Zero (2006)
als Dr. David Kotzman
Manticore (2005)
als Kramer
Locusts: The 8th Plague (2005)
als Russ Snow
Crimson Force (2005)
als Older Man
Icon (2005)
als Harvey Blackledge
Day of Redemption (2004)
als Frank Everly
Blue Demon (2004)
als Gen. Remora
Darkhunters (2004)
als Mr. Barlow
Corpses (2004)
als Captain Winston
Ghost Rock (2004)
als Moses Logan
Close Call (2004)
als Elliot Krasner
No Witness (2004)
als Gene Haskell
Unspeakable (2003)
als Governor
Fallen Angels (2002)
als Dr. Richard Leighton
Inferno (2002)
als Robert 'Jake' Wheeler
Blind Heat (2002)
als Paul Burke
Maniacts (2001)
als Joe Spinelli
Choosing Matthias (2001)
als Charlie
Cold Heart (2001)
als Phil
Outlaw (2001)
als Jim Moran
The Demon Within (2000)
als Matthew Dobie
Epicenter (2000)
als FBI Agent Moore
The Newcomers (2000)
als Mack Weatherton
The Contract (1999)
als Detective Tucci
No Tomorrow (1999)
als Davis
Dazzle (1999)
als The Collector
When Justice Fails (1999)
als Tom Chaney
Hijack (1999)
als Eddie Lyman
Time Served (1999)
als Patrick Berlington
Revelation (1999)
als Thorold Stone
Detour (1998)
als Danny Devlin
Johnny 2.0 (1998)
als Johnny Dalton
Extramarital (1998)
als Griffin
On The Line (1998)
als Det. Dan Collins
Time Under Fire (1997)
als Alan / John Deakins
The Underground (1997)
als Brian Donnegan
Catherine's Grove (1997)
als Jack Doyle
Lethal Tender (1997)
als Det. David Chase
Operation Delta Force (1997)
als Captain Lang
Every Woman's Dream (1996)
als Mitch Parker
The Sweeper (1996)
als Dale Goddard
Darkman III: Die Darkman Die (1996)
als Peter Rooker
Serpent's Lair (1995)
als Tom Bennett
Virtual Seduction (1995)
als Liam Bass
Killing Cupid (1995)
als The Trainer
Sketch Artist II: Hands That See (1995)
als Jack
Bari (1994)
als Paul
Temptation (1994)
als Eddie Lanarsky
Wyatt Earp (1994)
als Ike Clanton
Woman of Desire (1994)
als Jack Lynch
Eye of the Wolf (1994)
als Paul
Freefall (1994)
als Dex Dellum
Quick (1993)
als Muncie
Blindsided (1993)
als Frank McKenna
The Hit List (1993)
als Charlie Pike
In the Company of Darkness (1993)
als Will McCaid
Sketch Artist (1992)
als Det. Jack Whitfield
The Lawnmower Man (1992)
als Jobe Smith
Iron Maze (1991)
als Barry Mikowski
Body Parts (1991)
als Bill Chrushank
The Serpent of Death (1990)
als Jake Bonner
Parker Kane (1990)
als Parker Kane
Curiosity Kills (1990)
White Hunter, Black Heart (1990)
als Pete Verrill
Impulse (1990)
als Stan
The Last of the Finest (1990)
als Ricky Rodriguez
Minnamurra (1989)
als Ben Creed
True Blood (1989)
als Raymond Trueblood
Backfire (1988)
als Donnie McAndrew
Split Decisions (1988)
als Ray McGuinn
Riot on 42nd St. (1987)
als Frank Tackler
Psycho III (1986)
als Duane Duke
The Execution of Raymond Graham (1985)
als Raymond Graham
Silverado (1985)
als Tyree
L'Amérique en otage
Black Warrant
als LaRusso
Palido
Hypnotic

Productie

Close Call
Producer
Extramarital
Associate Producer
The Sweeper
Associate Producer


ikwilfilmskijken © 2022