Carlos Gallardo

Geboortedatum:
06/22/1966
Geboorteplaats:
Ciudad Acuña, Messico:

Filmografie

Red 11 (2019)
als Camacho
Redcon-1 (2018)
als Sergeant Frederick Reeves
The Price (2011)
als Ceferino
Jazzed Up Hoodlums (2009)
als Darby
Dead Hooker in a Trunk (2009)
als God
Planet Terror (2007)
als Deputy Carlos
Curandero (2005)
als Carlos
El Violín (2005)
als Soldado Colaborador
Bandido (2004)
als Max Cruz (a.k.a. 'Bandido')
Single Action (1998)
als AMIGO
Desperado (1995)
als Campa
El Mariachi (1992)
als El Mariachi

Productie

Redcon-1
Executive Producer
Redcon-1
Second Unit Director
Bandido
Characters
Bandido
Producer
Bandido
Production Design
Once Upon a Time in Mexico
Producer
Single Action
Director
Desperado
Co-Producer
El Mariachi
Producer


ikwilfilmskijken © 2022