Sven-Ole Thorsen

Geboortedatum:
09/24/1944
Geboorteplaats:
Copenaghen, Danimarca:

Filmografie

Ronal Barbaren (2011)
als Generalen (voice)
In Enemy Hands (2005)
als Hans
Hostage (2005)
The Gristle (2004)
als Butcher Boy
Charlie's Angels: Full Throttle (2003)
als Machine Gun Mongol (uncredited)
The Sum of All Fears (2002)
als Haft
Ultimate Fights from the Movies (2002)
als Tigris of Gaul (Gladiator) (archive footage)
Gladiator (2000)
als Tigris of Gaul
The Alternate (2000)
als Secret Service Agent
Conan Unchained: The Making of 'Conan' (2000)
als Thorgrim (archive footage)
Facade (1999)
als General Schweinkopf (as Sven Ole-Thorsen)
Foolish (1999)
als Paris
Best of the Best 4: Without Warning (1998)
als Boris
Kull the Conqueror (1997)
als King Borna
George of the Jungle (1997)
als Mercenary
The Undercover Kid (1997)
als Terrorist #1
Mallrats (1995)
als LaFours
The Viking Sagas (1995)
als Gunnar
The Quick and the Dead (1995)
als Gutzon
The Dangerous (1995)
als Sven
No Exit (1995)
als Darcona
On Deadly Ground (1994)
als Otto
Cyborg 2 (1993)
als Doorman
Hard Target (1993)
als Stephan
Last Action Hero (1993)
als Gunman
Dragon: The Bruce Lee Story (1993)
als The Demon
Nowhere to Run (1993)
als Prisoner
Nemesis (1992)
als Interrogation Cyborg (uncredited)
Lethal Weapon 3 (1992)
als Henchman #2
Dead On: Relentless II (1992)
als Mechanic (as Patrick Vergano)
Harley Davidson and the Marlboro Man (1991)
als David
Terminator 2: Judgment Day (1991)
als Mall Security Guard (uncredited)
Captain Power: The Beginning (1991)
als Lieutenant Michael 'Tank' Ellis
Abraxas, Guardian of the Universe (1990)
als Secundus
The Hunt for Red October (1990)
als Russian COB
Pink Cadillac (1989)
als Birthright Thug
Twins (1988)
als Sam Klane
Red Heat (1988)
als Nikolai
The Running Man (1987)
als Sven
Predator (1987)
als Russian Officer (uncredited)
Lethal Weapon (1987)
als Mercenary (as Sven Thorsen)
Raw Deal (1986)
als Patrovita's Bearded Bodyguard (uncredited)
Red Sonja (1985)
als Bodyguard of Lord Brytag (uncredited)
Conan the Destroyer (1984)
als Togra
Conan the Barbarian (1982)
als Thorgrim
Pas på ryggen, professor! (1977)
als (Russisk) Håndlanger
Det gode og det onde (1975)
The Viking Sagas
als Gunnar


ikwilfilmskijken © 2020