Lynn Collins

Geboortedatum:
05/16/1977
Geboorteplaats:
Houston, Texas, USA:
Biografie:
Viola Lynn Collins (Houston Texas, 16 mei 1977) is een Amerikaans televisie- en (voornamelijk) filmactrice. Ze werd in 2005 genomineerd voor een Golden Satellite Award voor haar rol als Portia in The Merchant of Venice en in 2009 voor een Teen Choice Award voor haar vertolking in X-Men Origins: Wolverine. Haar grote filmrol kwam in 2012, waar ze de rol als Dejah Thoris in de film John Carter speelde. Collins trouwde in 2008 met de bijna negen jaar jongere acteur Steven Strait.

Filmografie

Beneath Us (2020)
als Liz Rhodes
Rim of the World (2019)
als Major Collins
Dead Women Walking (2018)
als Celine
The Hollow Point (2016)
als Marla
A Mother Betrayed (2015)
als Monica
Lost in the Sun (2015)
als Mary
Unconditional (2012)
als Samantha Crawford
10 Years (2012)
als Anna
John Carter (2012)
als Dejah Thoris
Angels Crest (2011)
als Cindy
Life in Flight (2010)
als Kate
Uncertainty (2009)
als Kate
Blood Creek (2009)
als Barb
X-Men Origins: Wolverine (2009)
als Kayla Silverfox / Silver Fox
Towelhead (2008)
als Thena Panos
Eavesdrop (2008)
als Tallulah
Numb (2007)
als Sara
The Number 23 (2007)
als Suicide Blonde / Mrs. Dobkins / Young Fingerling's Mother
Bug (2006)
als R. C.
Return to Rajapur (2006)
The Dog Problem (2006)
als Lola
The Lake House (2006)
als Mona
The Merchant of Venice (2004)
als Portia
13 Going on 30 (2004)
als Wendy
50 First Dates (2004)
als Linda
Down with Love (2003)
als Beatnik Girl
The Women (2002)
als Miriam Aarons
James the Second
als Cara Bucke


ikwilfilmskijken © 2022