Steven Yeun

Geboortedatum:
12/21/1983
Geboorteplaats:
Seoul, South Korea:

Filmografie

Nope (2022)
als Brian
The Humans (2021)
als Richard
Trollhunters: Rise of the Titans (2021)
als Steve (voice)
Space Jam: A New Legacy (2021)
als Warner Bros. Executive
Minari (2021)
als Jacob
Naysayer (2019)
als Ian
Sorry to Bother You (2018)
als Squeeze
버닝 (2018)
als Ben
Stretch Armstrong: The Breakout (2018)
als Nathan Park
The Star (2017)
als Bo (voice)
Mayhem (2017)
als Derek Cho
The Robot Chicken Walking Dead Special: Look Who's Walking (2017)
Okja (2017)
als K
프랑스 영화처럼 (2016)
als Steve
I Origins (2014)
als Kenny
The Making of The Walking Dead (2010)
als Himself
Carpe Millennium (2010)
als Kevin
Carpe Millennium (2010)
My Name Is Jerry (2009)
als Chaz
The Kari Files
als Chip
Love Me
als Satellite
Alpha Gang

Productie

Minari
Executive Producer
Untitled Nam June Paik Documentary
Executive Producer


ikwilfilmskijken © 2022