Max von Sydow

Geboortedatum:
04/10/1929
Geboorteplaats:
Lund, Skåne län, Sweden:

Filmografie

Καλάβρυτα 1943 (2021)
als Nikolas Andreou (Aged)
Kursk (2018)
als Admiral Vladimir Petrenko
Rêve au Tuschinski (2017)
Les Premiers, les Derniers (2016)
als Le croque-mort
Star Wars: The Force Awakens (2015)
als Lor San Tekka
The Letters (2015)
als Celeste van Exem
Dragons: Real Myths and Unreal Creatures (2013)
als Dr. Alistair Conis
Branded (2012)
als Marketing Guru
Max Von Sydow: Dialogues with The Renter (2012)
als Self
Extremely Loud & Incredibly Close (2011)
als The Renter
Belmondo: Il était une fois le beau monde (2011)
als Self
Det siste norske trollet (2010)
als The Last Norweigian Troll (voice)
Robin Hood (2010)
als Sir Walter Loxley
Shutter Island (2010)
als Dr. Jeremiah Naehring
The Wolfman (2010)
als Passenger on Train (uncredited)
Behind the Moomins (2010)
als Narrator
Oscar et la dame rose (2009)
als Le docteur Dusseldorf
Solomon Kane (2009)
als Josiah Kane
Un homme et son chien (2009)
als Le commandant
Spisok korabley (2008)
als (archive footage)
Emotional Arithmetic (2008)
als Jakob Bronski
Rush Hour 3 (2007)
als Varden Reynard
Le scaphandre et le papillon (2007)
als Papinou
L'inchiesta (2007)
als Tiberius
Heidi (2005)
als Uncle Alp
Ring of the Nibelungs (2004)
als Eyvind
La fuga degli innocenti (2004)
als Valobra
Minority Report (2002)
als Director Lamar Burgess
Intacto (2001)
als Samuel
Vercingétorix : La Légende du druide roi (2001)
als Guttuart
Non ho sonno (2001)
als Moretti
The Adventures of Young Indiana Jones: The Perils of Cupid (2000)
als Freud
Conan Unchained: The Making of 'Conan' (2000)
als Self
Snow Falling on Cedars (1999)
als Nels Gudmundsson
What Dreams May Come (1998)
als The Tracker
The Fear of God: 25 Years of The Exorcist (1998)
als Himself - 'Fr. Merrin'
Solomon (1997)
als Davide
Hostile Waters (1997)
als Admiral Chernavin
En frusen dröm (1997)
als S.A. Andrée (voice)
La principessa e il povero (1997)
als Epos
Enskilda samtal (1996)
als Jacob
Samson and Delilah (1996)
als Narratore (voice) (uncredited)
Jerusalem (1996)
als Vicar
Hamsun (1996)
als Knut Hamsun
Captured - Meet Robert A. Robinson Photographer (1995)
als Narrator
Judge Dredd (1995)
als Chief Justice Fargo
Atlanten (1995)
als Narrator (voice)
Citizen X (1995)
als Dr. Alexandr Bukhanovsky
Dypets ensomhet (1995)
als Narrator
Onkel Vanja (1994)
als The professor
Time is Money (1994)
als Joe Kaufman
A che punto è la notte (1994)
als Arcivescovo di Torino
Minns ni? (1993)
Needful Things (1993)
als Leland Gaunt
Morfars resa (1993)
als Simon S.L. Fromm
Dotkniecie reki (1992)
als Henry Kesdi
Den goda viljan (1992)
als Johan Åkerblom
Oxen (1991)
als Vicar
Bis ans Ende der Welt (1991)
als Henry Farber
Europa (1991)
als Narrator (voice)
A Kiss Before Dying (1991)
als Thor Carlsson
Awakenings (1990)
als Peter Ingham
Father (1990)
als Joe Mueller
Hiroshima: Out of the Ashes (1990)
als Father Siemes
Una vita scellerata (1990)
als Papa Clemente VII
Mio caro dottor Gräsler (1990)
als Von Schleheim
Red King, White Knight (1989)
als Szaz
Ghostbusters II (1989)
als Vigo (voice) (uncredited)
Foreign Filmmakers in Hollywood (1989)
Ingmar Bergman: The Magic Lantern (1988)
als Voice
Pelle Erobreren (1987)
als Lasse Karlsson - Farmhand
The Second Victory (1987)
als Dr. Huber
Duet for One (1986)
als Dr. Louis Feldman
Oviri (1986)
als August Strindberg
Hannah and Her Sisters (1986)
als Frederick
Il Pentito (1985)
als Spinola
Code Name: Emerald (1985)
als Jürgen Brausch
George Stevens: A Filmmaker's Journey (1985)
als Self
Kojak: The Belarus File (1985)
als Peter Barak
The Fascination (1985)
Dune (1984)
als Doctor Kynes
Le dernier civil (1984)
als Gérard Bauerle
Terror in the Aisles (1984)
als Father Merrin (archive footage) (uncredited)
Dreamscape (1984)
als Doctor Paul Novotny
Samson and Delilah (1984)
als Sidka
The Soldiers's Tale (1984)
als The devil
Never Say Never Again (1983)
als Ernst Stavro Blofeld
Strange Brew (1983)
als Brewmeister Smith
Le cercle des passions (1983)
als Carlo di Vilalfratti
Jugando con la muerte (1982)
als Coronel O'Donnell
Ingenjör Andrées luftfärd (1982)
als Salomon August Andrée
The Cinema of Carl Th. Dreyer (1982)
Conan the Barbarian (1982)
als King Osric
She Dances Alone (1981)
als Nijinsky's voice
Escape to Victory (1981)
als Major Karl von Steiner
Flash Gordon (1980)
als The Emperor Ming
La Mort en direct (1980)
als Gerald Mortenhoe
Bugie bianche (1979)
als Marcello Herrighe
Hurricane (1979)
als Dr. Danielsson
Brass Target (1978)
als Shelley Martin Webber
March or Die (1977)
als François Marneau
Exorcist II: The Heretic (1977)
als Father Lancaster Merrin
Gran bollito (1977)
als Lisa Carpi / Carabinieri Marshal
Voyage of the Damned (1976)
als Captain Schroeder
Il deserto dei Tartari (1976)
als Cap. Ortiz
Foxtrot (1976)
als Larsen
Cadaveri eccellenti (1976)
als Supreme Court President
Cuore di cane (1976)
als Professor Filipp Filippovich Preobrazenski
The Ultimate Warrior (1975)
als Baron
Three Days of the Condor (1975)
als G. Joubert
Trompe l'oeil (1975)
als Matthew Lawrence
Ägget är löst! (1975)
als The Father
The Horror Hall of Fame: A Monster Salute (1974)
als (archive footage)
Steppenwolf (1974)
als Harry Haller
The Exorcist (1973)
als Father Lankester Merrin
Ingmar Bergman (1972)
als Himself
Embassy (1972)
als Gorenko
Nybyggarna (1972)
als Karl-Oskar
Äppelkriget (1971)
als Roy Lindberg
Beröringen (1971)
als Andreas Vergerus
Utvandrarna (1971)
als Karl Oskar
The Night Visitor (1971)
als Salem
The Kremlin Letter (1970)
als Colonel Kosnov
En passion (1969)
als Andreas Winkelman
Made in Sweden (1969)
als Magnus Rud
Skammen (1968)
als Jan Rosenberg
Svarta palmkronor (1968)
als Gustav Olofsson
An Introduction to Ingmar Bergman (1968)
als Self - Interviewee
Vargtimmen (1968)
als Johan Borg
The Diary of Anne Frank (1967)
als Otto Frank
Här har du ditt liv (1966)
als Smålands-Pelle
The Quiller Memorandum (1966)
als Oktober
Hawaii (1966)
als Rev. Abner Hale
The Reward (1965)
als Scott Swenson
4 x 4 (1965)
als Kvist
Uppehåll i myrlandet (1965)
als Alex Kvist
The Greatest Story Ever Told (1965)
als Jesus
Nattvardsgästerna (1963)
als Jonas Persson
Nils Holgerssons underbara resa (1962)
als The Father
Älskarinnan (1962)
als The Man
Såsom i en spegel (1961)
als Martin
Bröllopsdagen (1960)
als Anders Frost
Jungfrukällan (1960)
als Töre
Ansiktet (1958)
als Albert Emanuel Vogler
Rabies (1958)
als Bo Stensson Svenningson
Spion 503 (1958)
als Horst, Gestapo-mand
Nära livet (1958)
als Harry Andersson, Stinas man
Prästen i Uddarbo (1957)
als Gustaf Ömark
Smultronstället (1957)
als Henrik Åkerman
Herr Sleeman kommer (1957)
als Hunter
Det sjunde inseglet (1957)
als Antonius Block
Rätten att älska (1956)
als Bergman
Ingen mans kvinna (1953)
als Olof
Fröken Julie (1951)
als Groom
Bara en mor (1949)
als Nils
Och ge oss skuggorna

Productie

Ved Vejen
Director


ikwilfilmskijken © 2022