Matt Patresi

Geboortedatum:
10/21/1966
Geboorteplaats:
Milano, Italy:

Filmografie

Power of Rome (2022)
als Director
Calabria (2019)
Bent (2018)
als Milton
Nico, 1988 (2017)
als Second radio interviewer
Jesus VR (2016)
als Captain
The Young Messiah (2016)
als Cynical Stranger
A Dark Rome (2014)
als Gabriele
Romeo & Juliet (2013)
als First Capulet Servant
The Haunting of Helena (2013)
als Patrick
Tailor Made Murder (2012)
als Henry Burke
Il generale della Rovere (2011)
als Mario Valeri - Fabrizio
Shadow (2009)
als U.S. Lieutenant
The International (2009)
als Calvini Defense Security Chief
Fuga per la libertà - L'aviatore (2008)
als Riccardo Pacifici
Two Tigers (2007)
als Detective McWilliam
The Nativity Story (2006)
als Sentry Soldier
In ascolto (2006)
als Guglia Graef
Forever Blues (2005)
als Marco's Father
The Passion of the Christ (2004)
als Janus
I Am David (2003)
als Swiss Border Guard
When in Rome (2002)
als Enrico Tortoni
Thomas (2001)
als Barabba
Gli amici di Gesù - Giuda (2001)
als Barabba
The Apocalypse (2000)
als Titone
Ferdinando e Carolina (1999)
als Angelo Goudar
Look Me in the Eye (1994)
als Mick


ikwilfilmskijken © 2022