Cara Seymour

Geboortedatum:
01/06/1964
Geboorteplaats:
Essex, England, UK:

Filmografie

Radium Girls (2020)
als Wiley Stephens
A Woman, a Part (2017)
als Kate Mullen
Nasty Baby (2015)
als Nosy Neighbor
I Origins (2014)
als Dr. Jane Simmons
Jack & Diane (2012)
als Aunt Linda
The Music Never Stopped (2011)
als Helen Sawyer
An Education (2009)
als Majorie
Beyond the Fire (2009)
als Katie
Red Riding: The Year of Our Lord 1983 (2009)
als Mary Cole
Red Riding: The Year of Our Lord 1974 (2009)
als Mary Cole
The Greatest (2009)
als Janis
Last Call (2008)
als Holly
The Auteur (2008)
als Doris
Mitch Albom's For One More Day (2007)
als Catherine Benetto
The Savages (2007)
als Kasia
The Notorious Bettie Page (2005)
als Maxie
Steal Me (2005)
als Sarah
Birth (2004)
als Mrs. Conte
Hotel Rwanda (2004)
als Pat Archer
Evergreen (2004)
als Kate
Gangs of New York (2002)
als Hell-Cat Maggie
Adaptation. (2002)
als Amelia Kavan
Silent Grace (2001)
als Margaret
A Good Baby (2000)
als Josephine Priddy
Dancer in the Dark (2000)
als Linda Houston
American Psycho (2000)
als Christie
You've Got Mail (1998)
als Gillian Quinn


ikwilfilmskijken © 2022