Henry Ian Cusick

Geboortedatum:
04/17/1967
Geboorteplaats:
Trujillo, Peru:

Filmografie

Hae Hawai’i (2018)
Chimera Strain (2018)
als Quint
Rememory (2017)
als Lawton
Pali Road (2016)
als Tim Young
Visible (2016)
als Guy
Just Let Go (2015)
als Chris Williams
10.0 Earthquake (2014)
als Jack
The Girl on the Train (2014)
als Danny Hart
Frank vs. God (2014)
als David Frank
Not Another Happy Ending (2013)
als Willie
Dress (2013)
als Ben Granger
Darwin's Darkest Hour (2009)
als Charles Darwin
Dead Like Me: Life After Death (2009)
als Cameron Kane
Hitman (2007)
als Udre Belicoff
9/Tenths (2006)
als William
Half Light (2006)
als Brian
Perfect Romance (2004)
als Peter Campbell
Carla (2003)
als Matt
The Gospel of John (2003)
als Jesus Christ
The Wind & the Reckoning
als McCabe
Jamojaya
als Michael

Productie

Dress
Director


ikwilfilmskijken © 2022