Brían F. O'Byrne

Geboortedatum:
05/16/1967
Geboorteplaats:
Mullagh - County Cavan - Ireland:

Filmografie

My Salinger Year (2021)
als Hugh
Sergio (2020)
als Gil
Queen & Country (2015)
als RSM Digby
Jimmy's Hall (2014)
als Commander O'Keefe
Medeas (2013)
als Ennis
Brooklyn's Finest (2009)
als Ronny Rosario
The International (2009)
als The Consultant
Before the Devil Knows You're Dead (2007)
als Bobby Lasorda
No Reservations (2007)
als Sean
Alexander Hamilton (2007)
als Alexander Hamilton
Bug (2006)
als Dr. Sweet
Million Dollar Baby (2004)
als Father Horvak
The Blackwater Lightship (2004)
als Larry
Intermission (2003)
als Mick
Easy (2003)
als Mick McCabe
Mapmaker (2001)
als Richie Markey
Bandits (2001)
als Darill Miller
Disco Pigs (2001)
als Gerry
An Everlasting Piece (2000)
als George
The Last Bus Home (1997)
als Jessop
The Fifth Province
als Timmy
The Wonder


ikwilfilmskijken © 2022