Thomas Kretschmann

Geboortedatum:
09/08/1962
Geboorteplaats:
Dessau, Germany:

Filmografie

Waiting for Anya (2020)
als Korporal
The Windermere Children (2020)
als Oscar Friedmann
Dragged Across Concrete (2019)
als Lorentz Vogelmann
Discarnate (2019)
als Dr. Andre Mason
Ballon (2018)
als Oberstleutnant Seidel
택시운전사 (2017)
als Peter
The Saint (2017)
als Rayt Marius
Stratton (2017)
als Grigory Barovsky
Jungle (2017)
als Karl
Vier gegen die Bank (2016)
Central Intelligence (2016)
als The Buyer
The Blue Mauritius (2016)
als Holtz
Hitman: Agent 47 (2015)
als Le Clerq
Avengers: Age of Ultron (2015)
als Baron Wolfgang von Strucker
United Passions (2014)
als Horst Dassler
Plastic (2014)
als Marcel
The Galapagos Affair: Satan Came to Eden (2014)
als Friedrich Ritter
Captain America: The Winter Soldier (2014)
als Baron Wolfgang von Strucker (uncredited)
Сталинград (2013)
als Kapitan Kan
Open Grave (2013)
als Lukas
Dracula 3D (2012)
als Dracula
Resident Evil: Retribution (2012)
als Major Tom Caine (archive footage)
Hostel: Part III (2011)
als Flemming
What a Man (2011)
als Jens
Cars 2 (2011)
als Professor Z (voice)
Dschungelkind (2011)
als Vater Klaus Kuegler
The Big Bang (2011)
als Frizer
Die Grenze (2010)
als Maximilian Schnell
Zweiohrküken (2009)
als Thomas Kretschmann
Romy (2009)
als Harry Meyen
Separation City (2009)
als Klaus Becker
The Young Victoria (2009)
als King Leopold
Valkyrie (2008)
als Otto Ernst Remer
Mogadischu (2008)
als Captain Jürgen Schumann
Der Seewolf (2008)
als Wolf Larssen
Wanted (2008)
als Cross
Transsiberian (2008)
als Myassa
Warum Männer nicht zuhören und Frauen schlecht einparken (2007)
als Paul
Eichmann (2007)
als Adolf Eichmann
In Tranzit (2007)
als Max
Next (2007)
als Mr. Smith
Die Wilden Hühner und die Liebe (2007)
als Herr Slättberg
The Eighth Blunder of the World (2006)
als Himself
Recreating the Eighth Wonder: The Making of 'King Kong' (2006)
als Himself
Rohtenburg (2006)
als Oliver Hartwin
The Celestine Prophecy (2006)
als Wil
Immortal (2006)
als Alexander Nikopol
King Kong (2005)
als Captain Englehorn
Have No Fear: The Life of Pope John Paul II (2005)
als Pope John Paul II
In Enemy Hands (2005)
als Ludwig Cremer
Schneeland (2005)
als Aron
My Father, Rua Alguem 5555 (2004)
als Hermann M.
Frankenstein (2004)
als Victor Helios
Resident Evil: Apocalypse (2004)
als Major Cain
Der Untergang (2004)
als SS-Gruppenführer Hermann Fegelein
The Karate Dog (2004)
als Gerber
Head in the Clouds (2004)
als Major Thomas Bietrich
Immortel (ad vitam) (2004)
als Nikopol
Der Solist - Kuriertag (2003)
als Philip Lanart
The Pianist (2002)
als Captain Wilm Hosenfeld
Der Solist - In eigener Sache (2002)
als Philip Lanart
Blade II (2002)
als Damaskinos
Ein tödliches Wochenende (2001)
als Christian
Der Solist - Niemandsland (2001)
als Philip Lanart
Feindliche Übernahme - althan.com (2001)
als Robert Fernau
I cavalieri che fecero l'impresa (2001)
als Vanni delle Rondini
U-571 (2000)
als Capt. Lt. Gunther Wassner
Poison (2000)
als Johnny Krieger
Die Diebin (1999)
als Tim
Der Solist – Kein Weg zurück (1999)
als Philip Lanart
Esther (1999)
als König Xerxes
Der Tod in deinen Augen (1999)
als Billy Tanauer
Coppia omicida (1998)
als Domenico
Die Mädchenfalle – Der Tod kommt online (1998)
als Magnus Sieber
Prince Valiant (1997)
als Thagnar
La principessa e il povero (1997)
als Migal
Total Reality (1997)
als Commander Tunis
La dernière fête (1996)
Marciando nel buio (1996)
als Gianni Tricarico
La sindrome di Stendhal (1996)
als Alfredo Grossi
Wir zusammen allein mit dir (1995)
als Wolf Jensen
Ich liebe den Mann meiner Tochter (1995)
als Michael
Ainsi soient-elles (1995)
als Franck
Tödliche Besessenheit (1995)
als Sebastian Goebel
Anna - Im Banne des Bösen (1995)
als Stephan Richter
Brennendes Herz (1995)
als Junger Gustav Regler
Affären (1994)
La Reine Margot (1994)
als Nançay
Jenseits der Brandung (1994)
als Paul Augustin
Die Ratte (1993)
als Sven
Stalingrad (1993)
als Leutnant Hans von Witzland
Krigerens hjerte (1992)
als Lt. Maximillian Lüdt
Shining Through (1992)
als Mann in Zürich
Rothenbaumchaussee (1991)
als o.A.
Radiofieber (1989)
Der Mitwisser (1989)
als Paul
Westler (1985)
als Soldat
Emperor
als Jakob Fugger 'The Bank of Europe
The Stalking Moon
als Aurick Fenstermacher


ikwilfilmskijken © 2020