Marie Kremer

Geboortedatum:
04/15/1982
Geboorteplaats:
Uccle, Belgium:

Filmografie

Roulez jeunesse (2018)
als Prune
Un ciel radieux (2017)
als Sandrine
À la dérive (2017)
als Audrey
Foujita (2015)
als Fernande Barrey
Piège blanc (2015)
als Camille Lorentz
Les complices (2013)
als Monica
Les affaires sont les affaires (2013)
als Germaine Lechat
Chez nous c'est trois ! (2013)
als Aurélie
Les Perruches (2013)
La Trilogie française (2013)
als Self
Mohamed Dubois (2013)
als Julie
Sous le figuier (2013)
als Joëlle
La solitude du pouvoir (2012)
als Camille Vasseur
L'Innocent (2012)
Les Voies Impénétrables (2012)
als Soeur Léa
Cassos (2012)
als Chloé
10 jours en or (2012)
als Julie
BXL/USA (2011)
Louise Wimmer (2011)
als Séverine
Ni à vendre ni à louer (2011)
als l'orpheline
Au cul du loup (2011)
als Ariane
Légitime Défense (2011)
als Jessica
Gigola (2010)
als Cora
Le Bel Âge (2009)
als Marie
Sœur Sourire (2009)
als Françoise
Survivre avec les loups (2007)
als Janine
Les Toits de Paris (2007)
als Julie
Michou d'Auber (2007)
als Vendeuse papeterie
Les ambitieux (2007)
als Marie
Quand j'étais chanteur (2006)
als Laurence
Dikkenek (2006)
als Fabienne
Charell (2006)
Mon fils à Moi (2006)
als Suzanne / Sister / la sœur
Saint-Jacques… La Mecque (2005)
als Camille
Caché (2005)
als Jeannette
Péril imminent: Mortel chahut (2004)
J'ai toujours voulu être une sainte (2003)
als Norah
Les voisins
als Violaine
Gibier

Productie

Le Pérou
Director
Le Pérou
Writer


ikwilfilmskijken © 2024