Diane Delano

Geboortedatum:
01/29/1957
Geboorteplaats:
Los Angeles, California, USA:

Filmografie

Scooby-Doo! Abracadabra-Doo (2010)
als Mrs. Alma Rumblebuns (voice)
Choose Connor (2008)
als Lara Connor
Surf School (2006)
als Tillie
The Wicker Man (2006)
als Sister Beech
Death to the Supermodels (2005)
als Merle
The Ladykillers (2004)
als Mountain Girl
Jeepers Creepers 2 (2003)
als Bus Driver Betty Borman
Addams Family Reunion (1998)
als Delores Adams
Rattled (1996)
als Ronnie
Sleepwalkers (1992)
als Police
Miracle Mile (1988)
als Stewardess
Heart Like a Wheel (1983)
als Shirley's Sister


ikwilfilmskijken © 2021