Kane Kosugi

Geboortedatum:
10/11/1974
Geboorteplaats:
Los Angeles, U.S.A:

Filmografie

One Night in Bangkok (2020)
als Japanese Fixer
テラフォーマーズ (2016)
als God Lee
Zero Tolerance (2015)
als Kane
TEKKEN: A Man Called X (2014)
als Kazuya
Ninja: Shadow of a Tear (2013)
als Nakabara
蔡李佛 (2011)
als Mo Tin Siu Cho / Takeda Shosa
戰·無雙 (2009)
als Song Li-Shan
Baton (2009)
als Satan (Voice)
War (2007)
als Temple Garden Warrior
DOA: Dead or Alive (2006)
als Ryu Hayabusa
ゴジラ ファイナルウォーズ (2004)
als Katsunori Kazama
Muscle Heat (2002)
als Joe Jinno
ストリートファイターZERO (1999)
als Ryû (voice)
我是誰 (1998)
als Takeshi
超力戦隊オーレンジャー オーレVSカクレンジャー (1996)
als Jiraiya / Ninja Black
Zero WOMAN II 警視庁0課の女 (1995)
als Ken
スーパー戦隊 ワールド (1994)
als Ninja Black (voice)
忍者戦隊カクレンジャー THE MOVIE (1994)
als Jiraiya / Ninja Black
Journey of Honor (1991)
als Yorimune
Black Eagle (1988)
als Brian Tani
9 Deaths of the Ninja (1985)
als Kane
Pray for Death (1985)
als Takeshi Saito
Revenge of the Ninja (1983)
als Kane Osaki


ikwilfilmskijken © 2021