Ioan Gruffudd

Geboortedatum:
10/06/1973
Geboorteplaats:
Llwydcoed, Aberdare, Glamorgan, Wales, UK:

Filmografie

Ava (2020)
als Peter
The Professor and the Madman (2019)
als Henry Bradley
Buttons (2018)
als William Kingsley
Keep Watching (2017)
als Carl Mitchell
Mr. Calzaghe (2015)
als Himself
Forever (2015)
als Anthony
San Andreas (2015)
als Daniel Riddick
Playing It Cool (2014)
als Stuffy
Under Milk Wood (2014)
als Mog Edwards
Justice League: War (2014)
als Thomas Morrow (voice)
The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013)
als Charles Mundi
Reflections on Titanic (2012)
als Self
Horrible Bosses (2011)
als Wetwork Man
Foster (2011)
als Alec
Sanctum (2011)
als Carl
The Kid (2010)
als Colin Smith
W. (2008)
als Tony Blair
The Secret of Moonacre (2008)
als Sir Benjamin Merryweather / Sir Wrolf Merryweather
Fireflies in the Garden (2008)
als Addison
Agent Crush (2008)
als Agent Crush (voice)
Stories USA (2007)
als Simon (segment "The Little Things")
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007)
als Reed Richards / Mr. Fantastic
The TV Set (2007)
als Richard McCallister
Amazing Grace (2006)
als William Wilberforce
Fantastic Four (2005)
als Reed Richards / Mr. Fantastic
This Girl's Life (2004)
als Daniel
The Making of 'King Arthur' (2004)
als Self
King Arthur (2004)
als Lancelot
Quest for King Arthur (2004)
als Host
Dawn of the Dead (2004)
als Soldier on Camera (uncredited)
Dal: Yma/Nawr (2003)
als Self
Hornblower: Duty (2003)
als Commander Horatio Hornblower
Hornblower: Loyalty (2003)
als Horatio Hornblower
Man and Boy (2002)
als Harry Silver
Shooters (2002)
als Freddy Guns
Black Hawk Down (2001)
als Beales
Happy Now (2001)
als Sgt Max Bracchi
The Gathering (2001)
als Dan Blakeley
Another Life (2001)
als Frederick Edward Francis Bywaters
Very Annie Mary (2001)
als Hob
Hornblower: Retribution (2001)
als Horatio Hornblower
Hornblower: Mutiny (2001)
als Horatio Hornblower
102 Dalmatians (2000)
als Kevin Shepherd
Warriors (1999)
als Lt. John Feeley
Solomon and Gaenor (1999)
als Solomon Levinsky
Great Expectations (1999)
als Pip
Hornblower: ┼╗abojady i homary (1999)
als Horatio Hornblower
Hornblower: The Duchess and the Devil (1999)
als Horatio Hornblower
Hornblower: The Examination for Lieutenant (1998)
als Horatio Hornblower
Hornblower: The Even Chance (1998)
als Midshipman Horatio Hornblower
Titanic (1997)
als Fifth Officer Lowe
Wilde (1997)
als John Gray
Poldark (1996)
als Jeremy Poldark
A Relative Stranger (1996)
als Nigel Fraiman


ikwilfilmskijken © 2022