Matt Bomer

Geboortedatum:
10/11/1977
Geboorteplaats:
Webster Groves, Missouri, USA:

Filmografie

The Boys in the Band (2020)
als Donald
Papi Chulo (2019)
als Sean
Jonathan (2018)
als Ross Crane
Viper Club (2018)
als Sam
Anything (2017)
als Freda Von Rhenburg
Walking Out (2017)
als Cal
The Magnificent Seven (2016)
als Matthew Cullen
The Nice Guys (2016)
als John Boy
Magic Mike XXL (2015)
als Ken
Hunted: The War Against Gays in Russia (2014)
als Narrator (voice)
Space Station 76 (2014)
als Ted
The Normal Heart (2014)
als Felix Turner
Winter's Tale (2014)
als Young Man
Superman: Unbound (2013)
als Clark Kent / Superman (voice)
Magic Mike (2012)
als Ken
8 (2012)
als Jeff Zarrillo
In Time (2011)
als Henry Hamilton
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006)
als Eric
Flightplan (2005)
als Eric (as Matthew Bomer)
Monty Clift
als Montgomery Clift
War Birds: Diary of an Unknown Aviator
als John McGavock Grider
The Book Of Ruth
The Matt Bomer Horror Game
als Himself


ikwilfilmskijken © 2020