Ernie Sabella

Geboortedatum:
09/19/1949
Geboorteplaats:
Westchester, New York, USA:

Filmografie

My Bakery in Brooklyn (2016)
als Dave
The Lion Guard: Return of the Roar (2015)
als Pumbaa (voice)
Listen to Your Heart (2010)
als Tony
Broadway's Lost Treasures II (2004)
als Harry The Horse (segment "Guys & Dolls")
Behind the Legend: Timon (2004)
als Pumbaa (voice)
The Lion King 1½ (2004)
als Pumbaa (voice)
The Lion King II: Simba's Pride (1998)
als Pumbaa (voice)
MouseHunt (1997)
als Maury, the Cat Care Society Owner
In & Out (1997)
als Aldo Hooper
Dining Out with Timon & Pumbaa (1996)
als Pumbaa
Stand by Me (1995)
als Pumbaa (voice)
Toy Story (1995)
als Pumbaa (voice) (archive footage) (uncredited)
Roommates (1995)
als Stash
Circle of Life: An Environmental Fable (1995)
als Pumbaa (voice)
Quiz Show (1994)
als Car Salesman
The Lion King (1994)
als Pumbaa (voice)
Guys And Dolls: Off The Record (1992)
als Himself / Harry the Horse
Going Under (1991)
als The Mole
Fright Night Part 2 (1988)
als Dr. Scott Harrison
Tough Guys (1986)
als Hotel Clerk
Copacabana (1985)
Little Johnny Jones (1980)
als Sing Song
The Robber Bridegroom (1980)
als Big Harp


ikwilfilmskijken © 2020