Jeffrey Vincent Parise

Geboortedatum:
01/01/1971
Geboorteplaats:
Indianapolis, Indiana, USA:

Filmografie

The Outer Wild (2018)
als Hank
Justice League Dark (2017)
als Rath (voice)
The Love Witch (2016)
als Wayne
Welcome to the Family (2015)
BFFs (2014)
als Scott
The Face of Love (2013)
als Nicholas
Crosshairs (2013)
als Abe Frohman
Sweet Talk (2013)
als Samson
The Chumscrubber (2005)
als Aide to Mayor Ebbs
Don't Come Knocking (2005)
Land of Plenty (2004)
als Coroner's Assistant
5 Card Stud (2002)
The Unscarred (2000)
als Young Mickey


ikwilfilmskijken © 2021