Michael McConnohie

Geboortedatum:
07/23/1951

Filmografie

Tales of Frankenstein (2018)
als Narrator
Hatched: Chicks Gone Wild! (2015)
als Charlie Horse (voice) (as Geoffrey Chalmers)
Hatched: Chicks Gone Wild! (2015)
als Henrietta, Meryl Cheep (voice)
Jungle Shuffle (2014)
als Helms (voice)
Biohazard: Damnation (2012)
als Tyrant
大兵金寶 (2012)
als Captain (voice)
A Turtle's Tale 2: Sammy's Escape from Paradise (2012)
als Security Guard
熊猫总动员 (2011)
als Mr. Teng (voice)
AniMen - Triton Force (2010)
als Gen Modi/Sgt. Kobishi/Elder K'Tulo (voice)
Fly Me to the Moon (2008)
als American Newscaster (voice)
Baiohazâdo: Dijenerêshon (2008)
als WilPharma CEO (Voice)
Long Lost Son (2006)
als Harbormaster Bill
Frog-g-g! (2004)
als Huntley Grimes
Phantom: The Animation (2004)
als Body Guard (voice)
Scream Bloody Murder (2003)
als Principal Burden
Der kleine Eisbär (2001)
als Mika (voice)
Gatchaman OVA (1994)
als Dr. Kouzaburou Nanbu
Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze (1991)
als Tatsu (voice)
Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)
als Tatsu (voice)
Little Nemo: Adventures in Slumberland (1989)
als Etiquette Master
Robotech II: The Sentinels (1988)
als Rolf Emerson / T.R. Edwards / Prisoner 1
Robotech: The Movie (1986)
als Rolf Emerson (voice)


ikwilfilmskijken © 2021