Craig Chester

Geboortedatum:
11/08/1965
Geboorteplaats:
West Covina, California, USA:

Filmografie

Call Your Father (2017)
als Greg
Kill Your Darlings (2013)
als Businessman
All Star (2009)
Adam & Steve (2005)
als Adam Bernstein
Anonymous (2004)
als Auditor
Ex-Votos (2003)
Bumping Heads (2002)
als Craig
Circuit (2001)
als White Party Customer
The Anniversary Party (2001)
als Party Guest
Just One Time (1999)
als Caterer
The Misadventures of Margaret (1998)
als Richard Lane
Shucking the Curve (1998)
Kiss Me, Guido (1997)
als Terry
David Searching (1997)
als Mercedes Guy
I Shot Andy Warhol (1996)
als Fred Hughes
Frisk (1996)
als Henry
Grief (1994)
als Mark
Out of Darkness (1994)
als Bill
Swoon (1992)
als Nathan Leopold Jr.

Productie

Save Me
Story
Adam & Steve
Director
Adam & Steve
Writer


ikwilfilmskijken © 2024