Films Op TV Vandaag

Kijk welke films vandaag op tv te zien zijn. Hier een overzicht van de beste films die vandaag op tv te zien zijn met hun kanaal en tijdstip en een korte verhaal omschrijving in onderstaand overzicht.

Amours à mort [14:00, TV5MONDE, IMDb: ]


Vandaag om 14:00 op TV5MONDE: Het lichaam van Gilles Thouvenin wordt in het voormalige park van de hoogovens van Uckange gevonden. Clément Morel enquêteert met hulp van Laure, de dochter van het slachtoffer, gespecialiseerd in industriële geschiedenis. Ze kennen elkaar al sinds hun kindertijd. Samen ontdekken ze de ware geschiedenis van hun respectieve families .


Me Before You [20:25, RTL8, IMDb: ]


Vandaag om 20:25 op RTL8: Het leven van dorpsmeisje Louisa Clark (Emilia Clarke) verandert plotseling, wanneer zij wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen voor Traynor (Sam Claflin), een jongeman die gehandicapt is geraakt door een motorongeluk. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes.


King Arthur: Legend of the Sword [20:30, Net 5, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op Net 5: Arthur is zich niet bewust van het leven waarvoor hij geboren is, totdat hij het zwaard Excalibur in handen krijgt, en daarmee zijn toekomst. Direct uitgedaagd door de krachten van Excalibur, moet Arthur moeilijke keuzes maken. Met het Verzet en een mysterieuze jonge vrouw genaamd Guinevere, moet hij het zwaard leren gebruiken, zijn demonen confronteren en de mensen verenige...


Renegades [20:30, RTL7, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op RTL7: 'Renegades' vertelt het verhaal van een groep Navy SEALs die een eeuwenoud mysterie probeert op te lossen. Ze gaan op zoek naar een schat in een meer ergens in het door oorlog verscheurde Servië. Simmons gaat de leidinggevende van de Seals spelen. Het personage is het niet bepaald eens met wat zijn mannen aan het doen zijn, maar blijft de heren desalniettemin steunen.


Skyscraper [22:20, Veronica, IMDb: ]


Vandaag om 22:20 op Veronica: Will Ford (Dwayne Johnson) is een voormalig leider van een FBI-gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat ...


Sniper 3 [22:35, RTL7, IMDb: ]


Vandaag om 22:35 op RTL7: Scherpschutter Thomas Beckett wordt ingehuurd door de NSA om een geheime missie uit te voeren, waarbij hij een vermoedelijke terrorist moet elimineren. De terrorist blijkt een vriend van Beckett te zijn, en de missie blijkt ook een ander doel te hebben dan hij aanvankelijk dacht...


Dracula Untold [23:00, Net 5, IMDb: ]


Vandaag om 23:00 op Net 5: Dracula Untold speelt zich af in de vijftiende eeuw. De jonge prins Vlad Tepes (Luke Evans) offert zich op door zijn ziel te verkopen, om zijn vrouw (Sarah Gadon) en zoon te redden uit de handen van een moordlustige sultan. Hij wordt daarbij de eerste vampier die de wereld ooit gezien heeft: Dracula.


Nana [23:05, TV5MONDE, IMDb: ]


Vandaag om 23:05 op TV5MONDE: Parijs, onder het Second Empire. Ondanks zijn vooroordelen wordt graaf Muffat dolverliefd op de sensuele Nana, een actrice-zangeres die het grootste deel van haar inkomsten te danken heeft aan haar vele beschermers. Deze passie zal vernietigend blijken voor Muffat, een puritein met een onberispelijk bestaan.
ikwilfilmskijken © 2021