Films Op TV Vandaag

Kijk welke films vandaag op tv te zien zijn. Hier een overzicht van de beste films die vandaag op tv te zien zijn met hun kanaal en tijdstip en een korte verhaal omschrijving in onderstaand overzicht.

Geheim Agent Marnie [08:30, Ketnet, IMDb: ]


Vandaag om 08:30 op Ketnet: Mollige oranje huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv. Haar lieve baasje Rosalinde behandelt haar als haar kind en Marnie wordt tot op het bot verwend. Marnie heeft één grote droom: een geheim agent te worden. Als Rosalinde’s broer Paul in huis komt en zegt een belangrijke onderzoekszaak voor haar te hebben is Marnie dan ook gelijk enthousiast. Maar Paul blijkt a...


De kleine zeemeermin [15:40, NPO 3, IMDb: ]


Vandaag om 15:40 op NPO 3: Het bekende sprookje over de kleine zeemeermin, die graag als een gewoon mens wil zijn. De boze zeeheks geeft haar die kans, maar tegen een hoge prijs. Zal de kleine zeemeermin toch haar geluk vinden?


Io Sto con gli Ippopotami [20:30, RTL7, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op RTL7: De broers Slim en Tom liggen met elkaar in de clinch in een safarigebied in Zuid-Afrika. Maar als ze horen dat Duitse tiran Ormond in dat gebied een fortuin maakt met illegale handel in wilde dieren en ivoor, slaan ze met tegenzin de handen ineen. Ze zijn vastberaden om Ormond en zijn bende een lesje te leren.


Pretty Woman [20:30, Net 5, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op Net 5: De steenrijke en succesvolle, maar harteloze zakenman Edward Lewis (Richard Gere) heeft zijn zakken gevuld met het leed van anderen. Lewis biedt tippelaarster Vivian Ward (Julia Roberts) drieduizend dollar als zij een week als zijn blikvanger fungeert. Vivian transformeert zich echter langzamerhand tot een echte societydame en Edward wordt onvermijdelijk stapelverliefd op haar.


The 6th Day [20:30, SBS9, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op SBS9: Helicopterpiloot Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) overleeft een ernstig ongeluk en keert ongedeerd huiswaarts. daar komt hij tot de ontdekking dat een gekloonde versie van hemzelf zijn plaats heeft overgenomen. Als degenen die Gibson illegaal hebben gekloond erachter komen dat de 'originele' Adam nog leeft, doen ze er alles aan om hem alsnog van de aardbodem te laten verd...


The Other Guys [20:30, Spike, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op Spike: De New Yorkse rechercheurs Gamble en Hoitz slijten hun dagen achter hun bureaus. Ze hebben een hekel aan elkaar en moeten het saaie kantoorwerk opknappen voor de twee populairste agenten van het korps. Maar als die twee sneuvelen, wordt alles anders. Kunnen Gamble en Hoitz de strijd aan met de zware criminaliteit, zonder elkaar af te maken en New York City te verwoesten?


The Wolverine [20:30, Veronica, IMDb: ]


Vandaag om 20:30 op Veronica: Wolverine (Hugh Jackman), gaat in deze film naar het Japan van nu. In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders. Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en wordt hij lichamelijk en geestelijk zwaar op de proef gesteld. Niet alleen door het dodelijke ...


Liberté-Oléron [21:00, TV5MONDE, IMDb: ]


Vandaag om 21:00 op TV5MONDE: De 38-jarige Jacques, vader van vier kinderen, is op vakantie op het eiland Oleron en is het zat om op het strand te spelen. Van zijn spaargeld koopt hij een zeilboot. Hij maakt met zijn kinderen een tocht van vijf kilometer. Hij voelt zich heer en meester aan boord alhoewel hij niets van varen weet.


Time of the Gypsies [21:10, Canvas, IMDb: ]


Vandaag om 21:10 op Canvas: 'Time of the Gypsies' gaat over Perhan. Hij woont in Joegoslavie. Perhan is een jonge ondernemende zigeuner met telekinetische krachten. Hij wordt verleid door het snelle geld van kleine diefstallen en dreigt daardoor vernietigd te worden, maar ook degene waar hij van houdt.


Goud [21:45, NPO 3, IMDb: ]


Vandaag om 21:45 op NPO 3: Veelbelovende jonge turner Timo en zijn gehandicapte vader Ward delen één grote droom: goud winnen op de Olympische Spelen. Maar wanneer Timo fysiotherapeut Irene ontmoet, botsen nieuwe, intense gevoelens met Timo's toewijding aan zijn vader en de Olympische missie.


Poliziotto Superpiù [22:30, RTL7, IMDb: ]


Vandaag om 22:30 op RTL7: Politieagent Dave Speed blijkt superkrachten te hebben, nadat hij bij een explosie in aanraking is gekomen met rood plutonium. Hij gebruikt deze krachten om achter boeven aan te gaan die vals geld in de stad verspreiden. Maar er is één probleem: zodra Dave de kleur rood ziet, raakt hij zijn krachten kwijt. Dave komt in de problemen als hij van moord wordt beschuldigd en de d...


Clueless [23:00, Net 5, IMDb: ]


Vandaag om 23:00 op Net 5: De 16-jarige Cher is een rijkeluisdochter en om haar cijfers te verbeteren brengt ze twee leraren bij elkaar. Als dit lukt besluiten zij en haar vriendin Dionne zich te storten op een nieuw meisje, Tai, die nog geen flauw benul heeft van de normen en waarden van de huidige tieners. Ze zullen haar net zo populair maken als zij zelf zijn.


Repo Men [23:00, SBS9, IMDb: ]


Vandaag om 23:00 op SBS9: In de toekomst verlengen en verbeteren mensen hun leven met behulp van zeer dure mechanische organen, die geproduceerd worden door The Union. Remy (Jude Law) heeft een nieuw hart maar kan de schuld daarvoor niet afbetalen. Hij slaat op de vlucht omdat er twee meedogenloze oorlogsveteranen op hem afgestuurd zijn.


X-Men: First Class [23:00, Veronica, IMDb: ]


Vandaag om 23:00 op Veronica: 'X-Men: First Class' vertelt over de beginselen van de X-Men-sage, en onthult de geschiedenis van wereldwijde gebeurtenissen. Voordat mutanten zichzelf voor de wereld bekendmaakten en voordat Charles Xavier (James McAvoy) en Erik Lensherr (Michael Fassbender) de namen Professor X en Magneto aannamen, waren ze twee jonge mannen die hun krachten nog moesten ontdekken. Ze waren...
ikwilfilmskijken © 2021