Abraham Sofaer

Geboortedatum:
10/01/1896
Geboorteplaats:
Rangoon, Burma. [now YangĂ´n, Myanmar]:

Filmografie

Justine (1969)
als Proprietor
Che! (1969)
als Pablo Rojas
Head (1968)
als Swami
Journey to the Center of Time (1967)
als Dr. (Doc) Gordon
The Greatest Story Ever Told (1965)
als Joseph of Arimathaea
4 for Texas (1963)
als Pulaski
Twice-Told Tales (1963)
als Prof. Pietro Baglioni
Captain Sindbad (1963)
als Galgo
Taras Bulba (1962)
als The Abbot
Hitler (1962)
als Morris Kaplan
The Sad Sack (1957)
als Hassim
Omar Khayyam (1957)
als Tutush
Not One Shall Die (1957)
als David Lessing
The First Texan (1956)
als Don Carlos - magistrate
Bhowani Junction (1956)
als Surabhai
Elephant Walk (1954)
als Appuhamy
The Naked Jungle (1954)
als Incacha
His Majesty O'Keefe (1954)
als Fatumak, Medicine Man
Quo Vadis (1951)
als Paul
Pandora and the Flying Dutchman (1951)
als Judge
Cairo Road (1950)
als Commandant
Christopher Columbus (1949)
als Luis de Santangel
Calling Paul Temple (1948)
als Dr. Charles Kohima
The Ghosts of Berkeley Square (1947)
als Benjamin Disraeli
Dual Alibi (1947)
als French Judge
Dim'at Ha'Nehamah Ha'Gedolah (1947)
A Matter of Life and Death (1946)
als The Judge
Freedom Radio (1941)
als Heini
Crook's Tour (1940)
als Ali
Rembrandt (1936)
als Dr. Menasseh
The House of the Spaniard (1936)
als Vidal
Things to Come (1936)
als The Jew (uncredited)
Nell Gwyn (1934)
als (uncredited)
The Admiral's Secret (1934)
als Don Pablo y Gonzales
Karma (1933)
als Holy Man
Ask Beccles (1933)
als Baki
High Finance (1933)
als Myers
The Flag Lieutenant (1932)
als Meheti Salos
The Flying Squad (1932)
als Li Yoseph
The House Opposite (1932)
als Fahmy
Dreyfus (1931)
als Dubois
Stamboul (1931)
als Mahmed Pasha


ikwilfilmskijken © 2022