Enrique Castillo

Geboortedatum:
12/10/1949
Geboorteplaats:
Calexico, California, USA:

Filmografie

In Other Words (2020)
Beatriz at Dinner (2017)
als Marcus
Homebound (2013)
als Gilberto Escamilla
A Beautiful Life (2009)
als Don Miguel
El padrino 2 (2008)
als Jesse Mendoza
Fuego (2007)
Déjà Vu (2006)
als Claire's Father
In Good Company (2004)
als Hector
Picking Up the Pieces (2000)
als Grasiento
The Hi-Lo Country (1998)
als Levi Gomez
The End of Violence (1997)
als Ramon
Mars Attacks! (1996)
als Hispanic Colonel
Nixon (1995)
als Virgilio Gonzalez
Bound by Honor (1993)
als Montana
Maniac Cop 2 (1990)
als (voice)
The Delos Adventure (1987)
als Luis Vasquez
Black Moon Rising (1986)
als Mechanic #1
Little Treasure (1985)
als Cantina Voice #2
Graffiti (1985)
Cheech & Chong Get Out of My Room (1985)
als El Coyote
El Norte (1983)
als Jorge
Losin' It (1983)
als Taxi Driver #2
Borderline (1980)
als Arturo


ikwilfilmskijken © 2021