Darragh Kelly

Filmografie

Mrs. Brown's Boys D'Movie (2014)
als Fintan Bullwhip
Niko 2: Lentäjäveljekset (2012)
als Julius
The Adventures of Young Indiana Jones: Love's Sweet Song (2007)
als Sean Lemass
48 Angels (2006)
als Matthew
Batman Begins (2005)
als Dock Thug #3
Trouble with Sex (2005)
als Fred
Intermission (2003)
als Thomas Downes
Veronica Guerin (2003)
als Terry Fagan
Boxed (2002)
als Terry
Conamara (2000)
als Antaine
Nora (2000)
als Cosgrave
Fatal Inheritance (1991)
als Timothy Murphy


ikwilfilmskijken © 2020