Stephen Pearlman

Geboortedatum:
02/26/1935

Filmografie

Pi (1998)
als Rabbi Cohen
Die Hard: With a Vengeance (1995)
als Dr. Schiller
Quiz Show (1994)
als Judge Schweitzer
My New Gun (1992)
als Al Schlyen
Claude (1992)
als Mr. Gold
Green Card (1990)
als Mr. Adler
Criminal Justice (1990)
als Judge Ratner
Hyde in Hollywood (1990)
als Hock
American Hot Wax (1978)
als Peter Overmyer
Perfect Gentlemen (1978)
als Murray Rosenman
A Question of Guilt (1978)
als Herman Golob
Rollercoaster (1977)
als Bert Lyons
Audrey Rose (1977)
als Russ Rothman
Return to Earth (1976)
Serpico (1973)
als Desk Sergeant
The Iceman Cometh (1973)
als Chuck Morelo


ikwilfilmskijken © 2020