Stephen Pearlman

Geboortedatum:
02/26/1935

Filmografie

Pi (1998)
als Rabbi Cohen
Die Hard: With a Vengeance (1995)
als Dr. Schiller
Quiz Show (1994)
als Judge Schweitzer
My New Gun (1992)
als Al Schlyen
Claude (1992)
als Mr. Gold
Green Card (1990)
als Mr. Adler
Hyde in Hollywood (1990)
als Hock
A Question of Guilt (1978)
als Herman Golob
Rollercoaster (1977)
als Bert Lyons
Audrey Rose (1977)
als Russ Rothman
Return to Earth (1976)
Serpico (1973)
als Desk Sergeant
The Iceman Cometh (1973)
als Chuck Morelo


ikwilfilmskijken © 2020