Lucy DeVito

Geboortedatum:
03/11/1983
Geboorteplaats:
New York City - New York - USA:

Filmografie

Jumanji 3 (2019)
Can You Ever Forgive Me? (2018)
als Gossipy Office Worker
Speech & Debate (2017)
als Lucy
The Comedian (2016)
als Brittany Berkowitz
A Cinderella Christmas (2016)
als Lara
If I Could Tell You (2016)
als Jessica
Curmudgeons (2016)
als Robin
Syrup (2012)
als Cindy
Sleepwalk with Me (2012)
als Hilary
Leaves of Grass (2009)
als Anne Greenstein
A Quiet Little Marriage (2008)
als Sylvia
Nobel Son (2007)
als Devotee
Cubby
als Alexis

Productie

Curmudgeons
Producer


ikwilfilmskijken © 2019