Missy Yager

Geboortedatum:
02/08/1968

Filmografie

Happy Death Day 2U (2019)
als Julie Gelbman
Eighth Grade (2018)
als Mrs. Graves
Happy Death Day (2017)
als Mrs. Gelbman
Manchester by the Sea (2016)
als Mrs. Olsen
The Track (2016)
als Caron
All Mistakes Buried (2015)
als Jennifer
B-Girl (2009)
als Gabby
Evil Alien Conquerors (2003)
als Penny
A Fish in the Bathtub (1999)
als Sharon
Claire Dolan (1998)
als Cathy
The Real Blonde (1998)
als Lisa
Dead Man Walking (1995)
als Hope Percy

Productie

Friends with Kids
Associate Producer


ikwilfilmskijken © 2019