Chrissie Chau

Geboortedatum:
06/22/1985
Geboorteplaats:
Chaozhou, Guangdong, China:

Filmografie

P風暴 (2019)
als 廖雨萍
葉問外傳:張天志 (2018)
als Nana
女皇撞到正 (2018)
洩密者們 (2018)
大樂師·為愛配樂 (2018)
女士復仇 (2017)
29+1 (2017)
als Christy Lam
小男人週記3之吾家有喜 (2017)
iGirl (2016)
恶人报喜 (2016)
12金鴨 (2015)
als Mrs Chau
浮華宴 (2015)
als Cindy Cheung/Mavis/Snow/May Cheung/Jean
分手100次 (2014)
als Barbara
非狐外传 (2014)
我的美丽王国 (2013)
als Ruo Tong
爆3俏嬌娃 (2013)
als Boo
爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)
als Chi-Ling
在一起 (2013)
als Biqi / Vicki
西游·降魔篇 (2013)
als Fourth Goblin / Little Sister
Paper Moon (2013)
Hold住愛 (2012)
als Fang Meng
夜店诡谈 (2012)
als Ai Mi/Amy; Ai Li/Elle
Mang gwai oi ching goo si (2011)
als Bobo
喜愛夜蒲 (2011)
als Nana
殺手歐陽盆栽 (2011)
als Nana
熱浪球愛戰 (2011)
als Sharon
猛男滾死隊 (2011)
als Tina
婚前試愛 (2010)
als Kiki
Vampire Warriors (2010)
als See/Max
完美嫁衣 (2010)
als Flora
全城戒备 (2010)
als Youyou / YoYo
出水芙蓉 (2010)
als Brenda
Kwan yan chut si (2009)
als Chrissie
Sei sung saw liu (2009)
als Schoolgirl / Fong Mei Fong
Nobody's Perfect (2008)
als Slurpee


ikwilfilmskijken © 2019